≫ 

Restoran goreo kad je ušao Savo Milošević: Crno-beli ga dočekali uz golgetersku pesmu! (VIDEO)

Junak crno-belih je ipak Milošević

  • 15
Savo Milošević Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu sa 2:0 u 161. večitom derbiju, a lovorike je potpuno zasluženo pokupio trener Savo Milošević.

Iako mu je angažman u Partizanu prvi karijerni, za pola godine je pokazao mnogo i potvrdio da je zaslužio poverenje, naročito imajući u vidu kakvu je situaciju zatekao.

Prve veće plodove toga pobrao je osvojivši Kup, a sada je opet pobedio Crvenu zvezdu, strpljivom igrom i dužom klupom, koju Zvezda nije imala zbog prevelikog broja stranaca.

Odmah posle meča i konferencije, u klupskom restoranu priređeno je slavlje, u kom je Savo dočekan u transu, uz gromoglasnu pesmu.

Trener crno-belih nije stigao ni da presvuče trenerku u kojoj je vodio utakmicu, a delovao je potpuno smireno i bez prevelike euforije kada je video šta mu se sprema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Molder

    23. septembar 2019 | 08:45

    BRAVO M A J S T O R I...Grobari do kraja ! ! !

  • Krivi tip

    23. septembar 2019 | 07:42

    Ovi slave k'o da su Liverpula pobedili!

  • Kiza NS

    23. septembar 2019 | 08:36

    - Prestanite sa glumom svi, i jedni i drugi! Sve je jasno bilo još kod onog sastanka kod Kokeze u FSS gde su bili Terzić i Vučelić... Partizan je morao da dobije ovaj derbi zbog mira u kući, mira kojim su Vučelić, Vazura, Vuletić i društvo sebi "kupili" još kredita i zamazali navijačima oči i to je to, a Zvezda će opet lagano biti šampion i dobiće derbi na Marakani! Za koga god da navijate, to je realnost, to je činjenica i biće tako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA