≫ 

Delije, Grobari, želimo vam brzo ozdravljenje: Javor poslao brutalnu poruku posle optužbi da pušta!

Jasna poruka za navijače koji misle da sve mora da se vrti oko dva kluba!

  • 10
FK Javor Partizan Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Odavno je Tviter nalog FK Javor osveženje na fudbalskom nebu Srbije, ovaj put su sjajnu reputaciju Ivanjičani potvrdili posle utakmice sa Partizanom.

Nije novo da Crvena zvezda i Partizan imaju najviše navijača, a na Tviteru su naročito aktivni i često se "prepucavaju" i optužuju ostale klubove da se ne trude dovoljno protiv večitog rivala.

Čak i najmanju banalnost umeju da iskoriste u raspravama, često zahtevaju od slabijih ekipa da odigraju utakmicu života samo da bi pokvarili planove crveno-belima ili crno-belima.

Tako je Javor na Tviteru pretrpeo napade zvezdaša da će pustiti Partizan, a Ivanjičani su odigrali sjajnu utakmicu - bilo je 2:0 za Partizan, ali je Javor bio dostojan rival i imao nekoliko sjajnih šansi, Vladimir Stojković je prilično često morao da interveniše i izvlači najbolje iz sebe. Zato i ne čudi poruka posle utakmice.

- Poseban pozdrav za one koji su nas obeležili kao nepoštene i nekog ko će se skloniti pred Partizanom i zatrpavali nas takvim porukama prethodnih dana. Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovjeka - poručio je Javor, a onda se suočio sa napadima navijača Partizana, u stilu - "još kad bi i protiv Zvezde zapinjali ovako".

- Izvinjavamo se, jutros su nam pisali da zapnemo kao protiv Zvezde, večeras da zapnemo kao protiv Partizana, ne možemo više da povežemo šta i kako treba. A i jednima i drugima iskreno želimo brzo ozdravljenje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👤

    26. septembar 2019 | 10:24

    Мени је као навијачу Звезде искрено жао што у Србији нема бар још пет шест клубова, који би Звезду и Партизан поштено "одрали" једном, двапут у сезони, па би онда "велики" запињали. Онда, ем занимљивије првенство, ем бољи резултати у Европи. Овако, обична лакрдија.

  • Marko

    26. septembar 2019 | 13:01

    Bese svaki put 2.0 za Partizan zadnjih 10utakmica protiv vas?

  • Mrak

    26. septembar 2019 | 15:44

    Ozdravljenje treba fudbalskom savezu....Kokeza,Terzic,Vucelic,Toncev....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA