Pijani fudbaleri Derbija izazvali saobraćajnu nesreću i teško povredili svog kapitena

Vođa na terenu, bio je vođa i alkoholu

  • 0
Ričard Kio Foto: Guliver/Mike Hewitt/Getty Images

Prošle sezone Derbi Kaunti je bio jako blizu Premijer lige, dok je ova sušta suprotnost. Problemi su svakog dana sve veći, nalaze se u donjem delu tabele, a to su pokušali da srede zajedničkom večerom. Međutim, ona se završila alkololisanjem i saobraćajnom nesrećom u kojoj ima povređenih.

Nije dobro počeo Derbi ovu sezonu. Nalaze se u donjem delu tabele a novi menadžer Filip Koku želeo je da zbliži igrače i da poradi na atmosferi tako što je organizovao klupsku večeru.

Međutim, na ovoj večeri jer su se fudbaleri previše opustili u alkoholu, a nekolicina njih je i kasnije nastavila dalje sa provodom.

Tako pijani, fudbaleri Derbija - Tom Lorens i Mejson Benet seli su za volan svojih automobila i doživeli saobraćajnu nesreću, u kojoj je teško povređen kapiten Ričard Kio.

Kao klub nećemo i ne želimo da prihvatimo postupke manje grupe igrača od utorka uveče. Igrači su bili na dogovorenoj zajedničkoj večeri u sklopu ''tim bildinga'' sa stručnim štabom. Dok se većina učesnika ponašala odgovorno i napustila restoran u 20 časova, manja grupa predvođena kapitenom Ričardom Kiom nastavila je da se opija do sitnih sati. Odbili su da ih klupski automobili razvezu kućama u već pijanom stanju -  stoji u saopštenju Derbija.

Najgore je prošao upravo kapiten Kio koji je doživeo težu povredu kolena zbog koje je sezonu završio.

Kao rezultat incidenta izazvanog preteranom upotrebom alkohola Ričard Kio je zadobio ozbiljnu povredu kolena koja će ga odvojiti od terena do kraja sezone. Igrači koji su učestvovali u incidentu takođe će biti predmet interne klupske istrage, a klub će voditi računa da svi budu adekvatno kažnjeni i da se oduže društveno-korisnim radom. Derbi ne zabranjuje igračima konzumiranje alkohola tokom sezone, ali se ono mora odvijati u posebnim trenucima, isključivo u grupi i u kontrolisanom okruženju - navodi se na sajtu Ovnova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA