Neverovatan kiks golmana pomogao Liverpulu da pobedi: Kao Dika Stojanović 1991. na Marakani (VIDEO)

Greška čuvara mreže Dina Hendersona omogućila je Crvenima da zadrže maksimalan učinak u Premijer ligi

  • 0
Đorđino Vajnaldum Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Liverpula pobedili su Šefild Junajted na gostovanju na Bramal Lejnu sa 1:0 u 7. kolu Superlige i tako su zadržali maksimalan učinak i prednost na 1. mestu na tabeli.

Jedini gol na meču delo je Đorđina Vajnalduma, koji je imao i veliku "asistenciju" golmana Šefilda Dina Hendersona, kome je lopta tom prošla kroz ruke i kroz noge.

Podsetio je ovaj kiks i na onaj čuveni iz 1991. godine, kada je na sličan način gol u polufinalu Kupa evropskih šampiona primio Stevan Dika Stojanović u duelu Zvezde i Bajerna na Marakani.

Liverpul je u prvom poluvremenu propustio nekoliko neverovatnih šansi, pre svega Sadio Mane, koji je pogodio i stativu, a u drugom je imao i sreće jer je Šefild u nekoliko navrata zapretio i imao šansu za izjednačenje.

Crveni i dalje imaju maksimalan učinak i čvrsto drže prvo mesto na tabeli i sada čekaju ishod meča između Evertona i Mančester Sitija, i nadaju se kiksu "Građana", ne bi li prednost posle 7. kola dodatno porasla.

Liverpul u sledećem kolu Premijer lige igra protiv Lestera 5. oktobra, a prethodno će u utorak odmeriti snage sa Salcburgom u Ligi šampiona na svom terenu, dok Šefild u narednom kolu

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA