≫ 

Astana pred Partizan - kao Partizan: Brzo, lako, ubedljivo!

Naredni rival crno-belih upisao novi trijumf i nastavio neizvesnu borbu za titulu Kazahstana

  • 14
Foto: youtube/Mundial HD720px

Biće drame u borbi za titulu prvaka Kazahstana, koja se nastavlja utroje pošto je Astana savladala Kaisar 3:0 i ostala na bliskom odstojanju (tri boda) od vodećeg dvojca Kairat i Tobol. 

Astana, treba to reći, ima meč manje od najvećih konkurenata pet kola pre kraja izuzetno zanimljive trke koja će po predstavnika Kazahstana u Ligi Evrope biti teža upravo zbog činjenice da, za razliku od rivala, ima i evropske izazove, a prvi naredni je meč sa Partizanom u četvrtak.

Očekuje crno-bele dug put do konačnog odredišta i rival koji je očito u dobroj formi, što je i potvrdio laganom pobedom nad Kaisarom 3:0.

Strelci za Astanu bili su Bejsebekov 14, i Kizničenko u 24. i 58. minutu, za lagani trijumf bez mnogo potrošene snage pred možda i ključan evropski duel sa srpskim timom.

Za Astanu ovaj meč su samo sa klupe pratili srpski internacionalci Antonio Rukavina igolman  Nemanja Erić.

Do kraja prvenstvene trke za Astanu će biti ključni dueli protiv direktnih konkurenata, Kairata 20. oktobra i Tobola 2. novembra.

U prvoj rundi Lige Evrope Astana je poražena od Mančestera na "Old Trafordu", dok je Partizan odigrao 2:2 sa AZ Alkmarom u Humskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan pa Bog

    29. septembar 2019 | 20:21

    Bio bi pozeljan i bod da osvojimo u kazahstanu . A crvenkapa nece osvojiti nijedan jedini bod nece imati ni jedan sut u okvir protivnickog gola u utorak bice 3:0 za olimpiakos.

  • IDEA zagreb ponos severa

    30. septembar 2019 | 11:32

    Da odmah razocaram astanu dzaba joj sve kad nece pobediti Partizana i to je to

  • CZ

    29. septembar 2019 | 18:31

    Svim srcem uz Astanu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA