≫ 

UEFA optužila Zvezdu i Olimpijakos za neprimereno ponašanje i isticanje uvredljivog transparenta!

Oba tima biće saslušana u petak, dok se Grcima na teret stavlja i to što su kasnili na početak drugog poluvremena

  • 22
Navijači Crvene zvezde, Delije Foto: Marko Jovanović

Evropska fudbalska unija (UEFA) otvorila je istragu protiv Crvene zvezde i Olimpijakosa posle utakmice koju su ova dva kluba odigrali u utorak veče u 2. kolu Lige šampiona!

Srpski šampion je ovaj meč dobio rezultatom 3:1, a na udaru UEFA se našao zbog nešto grublje igre i pet žutih kartona koje su dobili. Zvanično - neprimereno ponašanje!

S druge strane, UEFA je optužila Olimpijakos za rasističko ponašanje navijača isticanjem uvredljivog transparenta na stadionu ''Rajko Mitić''. Nije poznato kog...

Navijači Olimpijakosa Navijači Olimpijakosa na meču sa Zvezdom Foto: Marko Jovanović

Grci se suočavaju i sa optužbom da im je ekipa kasnije izašla na teren u drugom poluvremenu, a oba kluba biće saslušani u petak od strane UEFA.

Sa kaznom se suočava i Dinamo iz Zagreba čiji navijali su bacali predmete na teren, a istovremeno su i oštetili stadion Etihad. Optuženi su i navijači Sitija, takođe zbog ubacivanja predmeta u teren.

Real se, s druge strane, suočava sa kaznom zato što je meč počeo nešto kasnije, a Briž zbog vređanja sudije od strane njihovog igrača Ruda Vormera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA