≫ 

Najbolju odbranu su igrali Sadik, Suma, Asano... Ostojić ni posle Astane ne može da zaboravi Alkmar

Sjajno izdanje crno-belih u Kazahstanu

  • 4

Defanzivac Partizana Bojan Ostojić ne seća se da je u poslednje tri godine, od njegovog dolaska u Humsku, taj klub igrao ovako dobro.

Partizan je u drugom kolu gupe L Lige Evrope pobedio kazahstansku Astanu u gostima sa 2:1 mada je moglo da bude i ubedljivije u korist srpskog tima.

- Najbitnije da smo pobedili, mislim da nismo zaslužil da primimo pogodak koji smo primili i da smo odlično odigrali utakmicu i pokazali da se odlično snalazimo na veštačkoj podlozi - rekao je Ostojić novinarima posle utakmice.

Upitan da li pamti ovako ubedljiv Partizan u poslednjih nekoliko godina, Ostojić odgovara odrečno.

- Ne pamtim stvarno jer ovo je novo takmičenje. Prošle godine smo prezimili u Evropi, ali je ovo novo iskustvo, dosta smo sazreli kao ekipa i moje mišljenje je da smo sada baš dobar tim i možemo da napredujemo iz utakmice u utakmicu - kaže Ostojić, koji dodaje da sada može da se opravdano žali za bodovima protiv AZ Alkmara (2:2).

- Znače nam tri boda, možemo da žalimo za propuštenom pobedom protiv AZ Alkmara, ali ova utakmica će nam značiti za samopouzdanje i dalji tok takmičenja - ističe Ostojić, koji je imao i zanimljivo viđenje toga ko je igrao dobru odbranu protiv Astane.

- Ne gledam ja samo odbranu pozadi, nego odbranu od napadača. Ovo je timski sport i moramo svi da igramo kao jedan. Danas su odbranu pre svega odigrali dobro Sadik, Suma, Asano i ostali i kao posledica je došla pobeda - zaključio je Ostojić.

Naredni meč Partizan igra 24. oktobra protiv Mančester junajteda na svom terenu od 18 sati i 55 minuta.

Video: Partizan prvi poveo protiv Astane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja bane

    3. oktobar 2019 | 23:39

    Bravo Ostoja gospodine!

  • Jsjw

    3. oktobar 2019 | 23:30

    Az alkmar na jna je isti scenario kao Olimpijakos na marakani, s tim da je zvezda s igračem više pobedila i bila jednak protivnik na terenenu i pre crvenog kartona za goste. Partizan je s druge strane do crvenog kartona az alkmara bio lošiji tim od holandjana, morao je da pobedi kasnije stvarao sanse ali nije bilo dovoljno čak je i primio gol, propućtena je prilika za tri bod i bila je idealna, i zvezda bi zalila za tri boda da nije dobila s igracem vise. Izgledne sanse imaju i jedni i drugi da urade nesto u evropi. Mančester je očajan i u najjačem sastavu da igra a s obzirom da je le, igraće u dosta izmenjenom sastavu, astana je poslednja u grupi sigurno. Zvezdi je daleko teze ali će se sa olimpijakosom boriti za treće mesto videćemo šta će biti mozda presude bodovi ako se uzmu bajernu ili totenhemu. Mada totenhem i bajern će zapeti u naredne dve utakmice da obezbede prolaz grupe, tako da će mozda bajern dosta šarati kad dođe u beograd...

  • xxx

    3. oktobar 2019 | 22:59

    Kazahstan seljana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA