≫ 

Đoković o demoliranju Puja: Jedan od mojih najboljih mečeva u sezoni!

Najbolji teniser sveta ističe da je odigrao besprekorno u četvrtfinalu turnira u Tokiju

  • 0

Novak Đoković je u četvrtfinalu turnira u Tokiju demolirao Francuza Luku Puja sa 6:1, 6:2. Posle meča bio je prezadovoljan svojom partijom, koju smatra jednom od najboljih ove sezone.

- Definitivno jedan od mojih najboljih mečeva u sezoni. Najbolji u ovoj nedelji i došao je u pravo vreme. Mislim da je Luka igrao dobro na startu turnira. Gledao sam ga protiv Nišioke i igrao je odlično. Servirao sam dobro, dosta asova i dobrih riternova... iskoristio sam priliku i sve u svemu odigrao sam bez greške - rekao je Đoković posle meča, a zatim se osvrnuo na potencijalnog rivala u polufinalu, a to će biti pobednik duela Gofan - Čung.

- Čung se mučio s povredom i polako gradi svoj plasman na ATP listi. On je sjajan momak, vredan, ima dobru igru i kretnju. Sa druge strane, Gofan je u odličnoj formi. Igrao je finale Sinsinatija i sve je bliži najboljih deset na svetu. Sve u svemu, radujem se narednom meču.

Meč između Gofana i Čunga igra se u 12 časova, a polufinale u subotu u jutarnjim časovima po vremenu u Srbiji.

Video: Đoković ekspresno do polufinala Tokija, samleo rivala za 50 minuta! Ovo su najbolji potezi meča!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA