≫ 

Đoković ekspresno do polufinala Tokija, samleo rivala za 50 minuta!

Srbin jedva da se oznojio

  • 8

Novak Đoković se sa lakoćom plasirao u polufinale turnira u Tokiju, imao je tek malo jači trening protiv Luke Puja za ekspesnih 6:1, 6:2!

Vrhunski meč, gotovo savršen, odigrao je naš najbolji teniser. Rival jednostavno nije imao šta da traži danas protiv super raspoloženog prvog igrača sveta, koji je demonstrirao klasu u oba seta.

U borbi za finale Novak će igrati protiv boljeg iz duela David Gofan - Hjong Čung.

Čudi baš ovako lako dobijen meč našeg tenisera protiv rivala sa kojim je igrao polufinale poslednjeg Australijen opena. Francuzu je to bio najveći Grend Selm uspeh karijere, ali očito da je bio daleko od tog nivoa u Tokiju, gde nijednog momenta nije uspeo da pronađe ni kakav-takav ritam.

Japan Open Tennis Foto: Tanjug/Ap

Podatak da je tek sredinom drugog seta "vezao" dva poena najbolje govori o tome koliko je danas bio inferioran, bez rešenja, bez energije, trom i letargičan protiv atomskog tenisa Srbina.

Nole je dobio prvi set za neverovatna 22 minuta, za drugi mu je trebalo tek nešto više (29) pošto je dozvolio rivalu da dođe "do vazduha" brejkom za 4:2.

Ipak, uzvratio je munjevitim ribrejkom Đoković, a onda u velikom stilu, bez izgubljenog poena na svoj servis, završio set i meč.

Bila je ovo treća Novakova pobeda nad Pujem u njihova tri meča, a sva tri su igrali ove godine (Austrlijen Open, Sinsinati, Tokio).

Rili Opelka i Džon Milman čine drugi polufinalni par.

Video: Kad Nole i najseksi pijanistkinja sveta zasviraju klavir

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA