≫ 

Dmitrović primio tri gola, meč završen 1:1! VAR se usijao od intervencija

Burno je bilo na "Benito Viljamarinu"

  • 0

Fudbaleri Betisa i Eibara remizirali su 1:1 na otvaranju 8. kola Primere, uz mnogo uzbuđenja i čak dva poništena gola, oba na štetu domaćeg sastava. Tim iz Sevilje je tri puta savladao srpskog reprezentativca Marka Dmitrovića, ali je samo jedan gol bio važeći, i to posle nejasnog pregledavanja VAR tehnologije!

Dosta uzbuđenja donelo je već samo prvo poluvreme.

Betis je u 32. minutu stigao do pogotka, ali je isti poništen nakon intervencije VAR-a, da bi samo dva minuta kasnije Eibar poveo, iz penala. Nekada velika nada španskog fudbala Serhio Kanales je napravio prekršaj u šesnaestercu, te je Fabiju Orelani preostao lakši deo posla, da pogodi sa "bele tačke", što je i uradio.

I onda u nastavku - drama. Rasplamsala se igra, a igrači Eibara zaradili su čak četiri žuta kartona i jedan crveni ,no ni to nije bilo ono najzanimljivije. Uzbuđenja su tek sledila, u VAR režiji.

Naime, Betis je postigao gol za izjednačenje. Hoakin je centrirao, Mark Bartra glavom prosledio loptu na drugu stativu, gde se našao Loren Moron i savladao Dmitrovića, međutim slavlje igrača i navijača Betisa je moralo da sačeka, pošto je akcija bila na proveri u VAR sobi.

Dugo se čekalo na odluku, da bi posle nekoliko minuta utvrđeno da je sve bilo regularno iako je video kojeg su gledaocii mogli da vide bio prilično neubeljiv i težak za procenu. Naime, ugao iz kojeg je snimala jedna kamera odavao je utisak da je sve "čisto", dok je druga kamera navodila na suprotan zaključak.

Na kraju su gledaoci mogli da vide zamrznut" snimak u trenutku kad je Moron bio u dozvoljenoj situaciji, ali čak ni ta fotografija nije bila dovoljno uverljiva.

Pokušavao je Betis do kraja da uzme sva tri boda, ali nisu bili dovoljno dobi u završnici akcija, a čak im ni igrač više nije pomogao da ostvare prevagu.

Konačno, u 92. minutu Borha Iglesias je, kao i sat vremena ranije, pogodio mrežu Eibara, ali mu je i ovoga puta, mada opravdano, pogodak bio poništen zbog ofsajda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA