≫ 

Zvezda definitivno na Kosovu igra meč 1/16 finala Kupa Srbije!

Crveno-beli u sredu u Kosovskoj Mitrovici

  • 13
Ričmond Boaći

Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda ipak ide na Kosovo! Fudbaleri srpskog šampiona će svoj meč 1/16 finala Kupa Srbije protiv Trepče odigrati u Kosovskoj Mitrovici!

Crveno-beli će Trepči gostovati u sredu, 9. oktobra u 14 časova, što je mpotvrdio i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

- Naša želja je bila da se meč igra u Kosovskoj Mitrovici i neizmerno smo srećni što je ispunjena. Gotovo svake godine smo odlazili na Kosmet i znamo koliko je to bitno našem narodu, koliko se raduju našim sportskim uspesima i koliko ih raduje naš dolazak na ovu utakmicu - rekao je Terzić i dodao:

RED STAR

Rukovodstvo Zvezde - Mrkela, Terzić i Mijailović Foto: MN Press

- Očekujemo pun stadion, dobru igru oba tima i korektno ponašanje, kako na terenu tako i na tribinama. Želim da se zahvalim FIFA i UEFA što je podržala odigravanje ove zvanične utakmice u Kosovskoj Mitrovici i nadam se da će sve proteći u duhu sporta i fer pleja.

>>> Posle velike pobede nad Olimpijakosom Zvezda ide u Kruševac (16.00) i želi da pobedom ode na pauzu zbog reprezentativnog termina. Kvota na čistu dvojku je 1,20, a na dvojku bez primljenog gola Zvezde (Sigurna pobeda) 1,82. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napredak - Zvezda.

Podsetimo, postojale su indicije da mećč bude odigran u Staroj Pazovi, zatim na stadionu Čukaričkog ili Rada, a postojala je mogućnost i da Zvezda bude domaćin.

Razlog tome je odluka FS tzv. Kosova da ne dozvolio ovaj meč na Kosmetu, ali je u međuvremenu intervenisala i FIFA koja je dala ''zeleno svetlo'' da se meč odigra u Kosovskoj Mitrovici.

-

(Telegraf,.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA