≫ 

Haotične scene iz Humske: Savo urlao na sudiju kao nikad pre, Grobari bakljom pogodili sudiju

Još nemilih scena u domaćem fudbalu...

  • 33

Poskakali su sa klupe Partizana posle penala za Voždovac, krajnje spornog, koji je suđen nakon kontakta Stojkovića i Stanisavljevića.

Sudija Momčilo Marković je, na iznenađenje crno-belih, pokazao na "kreč" i izazvao burne reakcije igrača i stručnog štaba, a prednjačio je trener Savo Milošević koji se nije dao umiriti.

Tokom prekida utkmice, koji su izazvali Grobari ubacivanjem baklji u teren i isticanjem parola protiv predsednika FSS-a Slaviše Kokeze, Savo se obrušio na sudiju Markovića, urlao, upirao prstom u njega...

Nije stajao trener crno-belih dok ga je glavni arbitar samo gledao i pokušavao da ga umiri bez uspeha. Energično je Milošević želeo da se objasni sa sudijom, razlog je naravno jedanaesterac za goste, prema mišljenju Sava - nepostojeći.

Polemika je potrajala neko vreme, dok su na drugoj strani stadiona svoj revolt iskazali i navijači: bakljama, pokličima i parolama protiv rukovodstva Fudbalskog saveza i predsednika Slaviše Kokeze.

Pogledajte i penal koji je izazvao nemire u Humskoj.

FK Partizan Pomoćni sudija Đurđević pogođen je baklom koja je doletela sa istočne tribine Foto: MN Press
FK Partizan Savo Milošević se nije dao umiriti posle penala za Voždovac Foto: MN Press
FK Partizan Bilo je mnogo posla i za vatrogasce Foto: MN Press
FK Partizan Tenzije na istočnoj tribini između Grobara i policije Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    6. oktobar 2019 | 20:00

    То је тај лажни господин, џентлмен и шта не све још... Онај што је играо фудбал 5.октобра,па после хвалио Вучића. Онај који је пљувао Толета, па се после запослио код њега у Савезу. Онај који је псовао Вучелића, па онда дошао са њим да ради... Високо морална особа тај Саво Милошевић.

  • Milos

    6. oktobar 2019 | 19:06

    E moj sudija,umesto da ga iskljucis ti ga umirujes. Umesto da povuces sudije sa terena kad te pogode bakljom ti nista,bar da trazi praznjenje tribine,smejurija...

  • Cccc

    6. oktobar 2019 | 19:43

    Pa kako si se ti usudio da sviraš penal protiv legende Stojkovića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA