≫ 

Borba Partizana za titulu gotova u ovakvim okolnostima: Milošević ogorčen posle poraza od Voždovca

Gledam da se ne nerviram zbog tih stvari koliko je moguće, ali ne mogu da zatvorim oči ili da zabijem glavu kao noj - kaže trener Partizana

Savo Milošević Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Partizana poraženi su na svom terenu od Voždovca sa 2:1 u meču 11. kola Superlige, a "sporni" penal dosuđen golmanu Stojkoviću, kao i sve viđeno na susretu, sa velikom kritikom prokomentarisao je trener crno-belih Savo Milošević. 

On je posle meča istakao da je "nemouće igrati" u ovakvim uslovima.

- Nismo uspeli da povratimo energiju od pre neki dan. Čestitam Voždovcu na pobedi. Ne mogu da zamerim svojim igralima. Imali smo više od igre, mnogo šansi. Nismo uspeli da ih iskoristimo. Falilo je još dodatne energije. Verovatno smo sa ovim izgubili i borbu za titulu. Nije realno da uđemo u borbu za titulu u ovakvim okolnostima - rekao je on i dodao:

- Neću komentarisati suđenje. Znate koje su to okolnosti. Nemoguće je, nemoguće, nemoguće, nemoguće, osvojiti titulu. Trudićemo se da radimo najbolje što umemo do kraja prvenstva i to je to.

- Gledam da se fokusiram da se fokusiram na naš posao. neke stvari prosto nisu do nas. Gledam da se ne nerviram zbog tih stvari koliko je to moguće, ali ne mogu da zatvorim oči ili da zabijem glavu kao noj i da se pravim da je sve ok. Naravno da energija ode u ovakvim situacijama. Ipak, trudili smo se i trudimo se da probamo da napravimo prvenstvo i igru zanimljivom za navijače, i vas medije, ali nekad je teško stvarno. 

 

Superliga, 11. kolo: 

Subota: 

Čukarički - Javor 2:0

(Kovač 13, N''Daje 62)

Mačva - Radnički Niš 0:1

(Mihajlović 63)

Rad - Proleter 1:1

(Perendija 58. penal - Jovanović 22)

Radnik - TSC 1:0

(Makarić 52. penal)

Nedelja:

Inđija - Mladost 0:2

Napredak - Crvena zvezda 0:1

Partizan - Voždovac 1:2

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    6. oktobar 2019 | 23:26

    Jedino resenje je rasprodati sve igrace i u prvi tim prebaciti kompletan omladinski pogon. Pa neka Partizan i ispadne. A ovi neka igraju sa svojim filijalama i neka se "bore" za titulu. Bolje tako nego ucestvovati u tom cirkusu.

  • Krkan

    7. oktobar 2019 | 02:14

    Zvezda za 3 god. Izgubila 3 puta mozda u domacem prvenstvu .Nikad nereseno Samo od nas redovno gubi Ne treba biti puno pametan pa zakljuciti zbog cega ..Njima se bodovi ne smeju uzeti .to je to.

  • Geras

    6. oktobar 2019 | 22:38

    Meni nije jasno zašto Partizan gleda non stop u Zvezdu...pa igrajte vašu igru....sta je sporno...penal je bio...i šta sad...i još dva penala su mogla da budu za Voždovac ....i nisu svirana...produžena su oba poluvremena...prvo za 9 a drugo za 6 minuta ...to znači da ste igrali 115 minuta ukupno i niste mogli da date dva gola....pa ko vam je kriv za to zvezda....Miloševiću ti si dno dna majke mi....podgrevas i praviš tenziju bzvz....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA