≫ 

Borba Partizana za titulu gotova u ovakvim okolnostima: Milošević ogorčen posle poraza od Voždovca

 ≫ 

Gledam da se ne nerviram zbog tih stvari koliko je moguće, ali ne mogu da zatvorim oči ili da zabijem glavu kao noj - kaže trener Partizana

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Miki

    07. oktobar 2019 | 20:54

    Opet gotova?to si rekao i posle 2:2 u Krusevcu

  • Saša

    07. oktobar 2019 | 20:43

    Kad bude 10 bodova biće gotovo to je tek u decembru, 31 titula na vidiku.... Kakav trio terza~mrkela~miloje...

  • Deki

    07. oktobar 2019 | 11:48

    Bez namere da se prepucavam, Partizan je ocajno odigrao juce, ako vidite rezultate protiv Vozdovca zadnjih godina, ispade Partizan redovna musterija a zna se da su vlasnik i njegov sin partizanovci. Penal je bio cist, to ce vam potvrditi i sudiska komisija ali svako ko sebi daje za pravo da pametuje ,treba da zna da je sudija postupio po propozicijama, pustio je prednost a posto nije bio gol, pokazao je na penal. Jos dve sporne situacije, Pavlovicev zahvat i Natovo igranje rukom gde je sprecio da lopta dodje do igraca koji je bio sam, istina nenamerno ali to nema veze. Navijaci pogadjaju bakljom sudiju sto je razlog da se utakmica odmah prekine i registruje 3-0 ali o tome niko ne sme da pisne.Dalje, Zvezdin penal koji je sviran je smejurija i mene je sramota, onaj koji nije je diskutabilan kao i gol Degeneka. Tako da, nemoj da kukas, da bi bio prvak, trebas da dobijes ne samo Zvezdu nego i ostale utakmice a vi ste poleteli posle Astane, dobili ste one indijance i vec osvojili sve zivo a u stvari ste samo jedan prosecan tim i uskoro ces se 100 posto uveriti u to. A ja kao neko ko ima ogromno postovanje za veliko ime sto je FKP nekada bio, mogu da kazem, kukala vam majka ako se ti kao trener vec sada predajes a imate samo 4 boda manje.Od pamtiveka se navlacilo i za vas i za nas uvek su politicari sipali lovu i vama i nama na ustrb drugih ekipa i sportova.Zato nemoj da kukas nego, ako si se prihvatio posla a znao si gde si dosao i kako je ocajna kadrovska situacija, kako lose selektiran tim sa samo jednim spicom, smesnim Sadikom i jednim pravim igracem a to je Natho, stabilizuj ekipu cekaju vas teske utakmice i u prvenstvu i u EK a znate da svaki bod u EK zlata vredi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA