Kritikovao sudiju zbog crvenog kartona saigraču, pa i sam dobio crveni! Dembele propušta El klasiko

Komična ili tragična situacija, ili možda oba?

  • 1

Fudbaler Barselone Usman Dembele odbio je da govori o crvenom kartonu koji je zaradio na meču sa Seviljom.

Francuz je isključen u poslednjim minutima meča i to iz bizarnog razloga - kritikovao je sudiju Antonija Lahoza zato što je pre toga pokazao crveni karton Dembeleovom saigraču Ronaldu Arauhu.

Dembele nije pritom dobio javnu opomenu, pa isključenje, već direktan crveni karton što znači da ga čekaju tri meča pauze umesto jednog.

Ovo automatski za posledicu ima i to da Dembele neće biti na raspolaganju treneru Ernesteu Valverdeu za predstojeći El Klasiko sa Real Madridom.

Valverde je posle meča branio svog igrača tvrdeći da Dembele nije umeo da oštro uvredi Lahoza zbog toga što još uvek nije vičan španskom jeziku.

Ukoliko komisija ne uvaži žalbu Barselone, to znači da će Dembele i definitivno izostati iz sastava svog tima na Kamp Nou, 26. oktobra kad Real dođe u goste Barsi.

Inače, Barselona je pobedila Sevilju sa 4:0 i meč je u trenutku kad su i Arauho i Dembele dobili crvene kartone već bio rešen.

Video: Legenda svetskog fudbala od danas u penziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jevrem

    9. oktobar 2019 | 07:33

    🤣😂🎭 dobar je ,malo mi ga je zao ali nasmejao me je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA