≫ 

Ter Štegen se ponovo oglasio: Moje je da otežam selektoru Nemačke

Golman Barselone ''spušta loptu''

  • 0

Velika prašina se podigla u Nemačkoj nakon izjave Mark Andre Ter Štegena gde traži svoju šansu u dresu Pancera. Nakon uzvraćene reči Ulija Henesa gde je zapretio da Bajern neće davati igrače reprezentaciji ako Joakim Lev na gol stavi golmana Barselone umesto Manuela Nojera Ter Štegen ipak ''spušta loptu''.

Manuel Nojer je mirno odgovorio svojoj zameni u nacionalnom dresu, nakon čega je selektor rekao da će u narednom okupljanju golman Barselone dobiti šansu da se dokaže. To se nije svidelo prvom čoveku Bavaraca pa je Henes zapretio da ako Nojer bude sklonjen sa gola, Bajern više neće dozvoljavati svojim igračima da nastupaju za reprezentaciju Nemačke.

Kompromis je pronađen tako što će obojica braniti po jedan predstojeći meč, ali ni reči Henesa nisu mnogo zabrinule Ter Štegena.

Da budem iskren ne razmišljam o rečima čelnika Bajerna. Radim dobar posao, fokusiram se na fudbal. Svi žele da se dokažu i da igraju, to je normalno - rekao je golman Barselone.

Iako su neki pokušali da od ovoga naprave skandal, on ipak pokušava da smiri vatru.

- Ne zanima me šta drugi govore. Mi profesionalno rešavamo stvari i podržaćemo jedan drugog u svakom pogledu. Ne postoji ništa između Nojera i mene, selektor Lev je stao iza svoje odluke i Manuel sigurno ima prednost. Želim da tu odluku učinim težom i zato moram kroz klub da nastavim da se dokazujem. Ne krijem da mi je cilj da budem broj jedan - istakao je Ter Štegen.

Uli Henes, Manuel Nojer, Ter Stegen

Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Alexander Hassenstein/Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images

Video: Srpski fudbaleri slave osvajanje Kupa Nemačke u Frankfurtu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA