≫ 

Degenek priznao australijskim medijima: Mislio sam da je moja evropska karijera završena ali...

...Crvena zvezda je ponovo zvala

  • 8
Miloš Degenek, Robert Lewandowski, Levandovski

Foto: Marko Jovanović

Miloš Degenek je u utorak igrao utakmicu za svoju reprezentaciju Australije protiv Tajvana u kojoj su Kenguri zabeležili ubedljivu pobedu od 7:1, a neposredno pre meča za lokalne medije je pričao o Crvenoj zvezdi i kako je mislio da je njegova evropska karijera završena.

Degenek je jedini aktivni fudbaler iz Australije koji igra Ligu šampiona u Evropi i jedan od najboljih igrača zemlje kengura. Nakon ispunjenja sna i dolaska u Crvenu zvezdu prošlog leta do razlaza dve strane došlo je već nakon šest meseci jer je Al Hilal poslao ponudu koja se ne odbija 3,6 miliona evra. U tom trenutku Degnek je bio tužan jer napušta Marakanu i u tom trenutku je verovao i zauvek evropski fudbal.

Miloš Degenek

Foto: Marko Jovanović

- Kada sam napustio Crvenu zvezdu bio sam siguran da je moja karijera u evropskim klubovima završena. Razmišljao sam da ću se vrlo teško vratiti na stari kontinent i ponovo igrati u takmičenju kao što je Liga šampiona. Želeo sam da se to ponovi. Stvarno sam želeo da dođe do toga, ali sam bio svestan da ću jako teško dobiti novu šansu - rekao je Degenek Australijancima.

Međutim novo leto i novi poziv njegove Zvezde da sa oprobanim receptom ponovo napadnu Ligu šampiona.

Šest meseci kasnije nastavio sam da živim san. Vrlo sam zahvalan svima što sam dobio novu šansu. Ponovo igram u Ligi šampiona. Znam da sam jedini Australijanac u Ligi šampiona. To me čini ponosnim. Uvek sam verovao u sebe. Radio sam naporno i nikada se nisam osvrtao za propuštenim šansama - istakao je Miloš Degenek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA