Crveno-beli gube 3:0, Partizan uzima bod i daje gol: Bivši as Arsenala kaže da se Zvezdi crno piše

Fudbalski ekspert Skaj sporta polovično naklonjen srpskim timovima

  • 38
Čarli Nikolas o Zvezdi i Partizanu, Foto: Printscreen Youtube

Čarli Nikolas, analitičar Skaj Sporta i nekadašnji igrač Arsenala, Seltika i Aberdina predviđa da će Crvena zvezda biti poražena u Londonu 3:0 od Totenhema, dok će Partizan od Mančester junajteda izvući bod i 1:1.

Nikolas je analizirao sve utakmice engleskih klubova u evropskim takmičenjima narednih dana, pa su se među utakmicama našli i Zvezda i Partizan. Crveno-beli u utorak uveče od 21 sat igraju protiv Totenhema, Partizan dva dana kasnije od 19 sati igra protiv Junajteda.

- Ovo je pobeda pod moranjem. Totenhem je imao sreće protiv Votforda, kao da nije ni bilo gola koji je dao Dele Ali. Poketino je tu napravio sedam promena, najviše što je ikada napravio i nije dobio pravi odgovor - počinje Nikolas svoju priču meča Zvezde i Totenhema.

Trening FK Crvena zvezda Foto: Telegraf

Napominje da je Aldervireld i Fertonegen ne žele da budu tamo uopšte zbog toga što im nije ponuđen ugovor, pa je cela situacija disfunkcionalna.

- Son im daje garantovanu brzinu i prodore, sa i bez lopte. Uvek bi trebalo da igra pored Harija Kejna po mom mišljenju. Zvezda će tamo imati podršku, ali će i Totenhem izaći tamo besan - ocenio je Nikolas.

Zanimljivo je da jedan deo anketiranih, njih sedam i po posto, u ovom slučaju ipak predviđa pobedu Zvezde 2:1. Što se tiče Partizana Čarli tvrdi da je Junajted protiv Liverpula odigrao "murinjovski".

PARTIZAN Foto: MN Press

- Ne pamtim da sam ikad gledao Junajted, čak i onaj u lošoj formi da ispucava loptu 50, 60 metara samo da bi dobio malo prostora za disanje. Umalo su dobili ružan meč. Marsijal je spreman za Partizan i verovatno će biti starter, Rašford je bio starter, igrao je dobro i dao je gol Liverpulu. Solskjer će pozadi igrati sa četvoricom ali sredina ne može da drži loptu. Skot Mektominej i Fred ne mogu da dodaju. Biće sa Partizanom još jedno uvrnuto veče za Junajted, ali mislim da će 1:1 biti dobar rezultat za njih, a to nešto govori - napominje Nikolas.

Da podsetimo, Zvezda u grupi B Lige šampiona ima tri boda posle dva kola i trijumfa nad Olimpijakosom i poraza od Bajern Minhena, dok je Partizan prvi u grupi L sa četiri boda nakon pobede nad Astanom i remija sa AZ Alkmarom.

Video: Vladan Milojević pred utakmicu sa Totenhemom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mad4red

    22. oktobar 2019 | 00:21

    Crvena zvezda ce imati dobar rezultat,apsolutno sigurno!

  • Maja

    21. oktobar 2019 | 23:37

    Potpuno realna prognoza. Mada, mislim da ce zvezda izgubiti 4 ili 5:0.

  • Baba Vanga

    22. oktobar 2019 | 08:24

    Iz tvojih usta u Bozje usi...i ja sam siguran da zvezda gubi..al ne sa 3-0 nego sa 5-1..Partizan daje 2-gola i dobija mec sa 2-1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA