• 69

Ovaj usporeni snimak najbolje prikazuje da li je bio penal za Partizan!

Lopta je Vilijamsa ipak prvo pogdila u glavu, pa onda u ruku

  • 69

Fudbaleri Partizana poraženi su sa 1:0 od Juznajteda, a rezultat je definitivno mogao da bude drugačiji, jer su crno-beli imali mnogo prilika, igrali su bolje, a nisu bili zadovoljni ni sudijskim odlukama.

Žestoko su se bunili u 66. minutu utakmice protiv Mančester junajteda, kada su tražili penal, nakon što je Vilijams igrao rukom u kaznenom prostoru.

Sudija je autorativno odmah odmahnuo rukom i poručio da nema kaznenog udarca, jer je Vilijamsa lopta prvo pogodila lopta u glavu, a zatim u ruku.

Miletić se žestoko bunio, zahtevao je da sudija svira penal, a za burne proteste je dobio žuti karton.

Na usporenom snimku se jasno videlo da je Vilijams igrao rukom i delovalo je da je penal čist kao suza, međutim, kada se dodatno uspori i zamrzne slika, jasno se vidi da je Vilijamsa posle udarca Miletića prvo pogodila u glavu, a zatim se odbila u njegovu ruku, gde on nije imao kontrolu nad njom.

Da je lopta pogodila direktno Vilijamsa u ruku, dileme nikakve ne bi bilo, ali je činjenica da je lopta pogodila Vilijamsa prvo u glavu, dala argument arbitru Fernandezu iz Španije da proceni da penala nije bilo.

Da li je bio penal za Partizan?

Glasajte

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mihailović

    Kakve gluposti pišete o proceni sudije "bila glava pa ruka", kakve veze ima glava, igrao je rukom koja je bila u vazduhu, zaustavio loptu rukom koja nije smela biti u vazduhu, znači čisti penal...da je bilo u šesnaestercu Partizana bez razmišljanja svirao bi penal za Mančester...nebi ni malo razmišljao kao u ovom slučaju...odvratno od suca...

  • Srđan

    Kao pravi navijač Zvezde iskreno čestitam Partizanu na odličnoj igri protiv moćnog Mančestera. Što se tiče penala nema dileme trebalo je da bude dosuđen!

  • Saša

    Ma kakav penal, nije bio... 0~1 zasluženo...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima