≫ 

Partizan žestoko isprozivao "krivca" za poraz od Junajteda: Ni karma, ni sudbina, već španski usud!

 ≫ 

Upiru prstom crno-beli na arbitra Havijera Estradu Fernandeza, kao odgovornog za poraz od engleskog velikana

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jevrem

    26. oktobar 2019 | 06:08

    Gugulence ko Gugulence, nista novo od njega...😃🤣😂 nema 🍕🍕🍕🍕 u svlacionici,sudija je direktno uticao na to😤😫giiiii😃🤣😂

  • Jevrem

    26. oktobar 2019 | 04:17

    Nisam ni sumnjao da ce Gugulence da objavi svoje umotvorine i teoriju zavere...😁Gugulence je pomesao sportove pravi fudbal i americki fudbal ,jer po njemu su lopte preko precke gol sto vislje to bolje😏😃🤣😂 stative, auti da ne pricamo, a jos kad dodamo grubu igru kao da se igra ragbi i ponisteni cisti golovi i penali Zvezdi u derbiju dolazimo do spanskog usuda koji je nista nego ono neko to odozgo vidi ... Kosmicka pravda na neki nacin. Gugulence za tekst jedna slaba 2 -ka na staklenim nogama malo si trebao da ubacis i latinske fraze tipa O tempora o mores da dobije na drami i tezini ma jos nas koji spikamo latinski i to ko maternji 🙂 Pa i UEFA malo progleda kroz prste ovako si samo Tabula Rasa sa tom patetikom i kao i uvek jeftinom demagogijom😏😃 Posle onakvih scena otimanja zastava nada sve mirnih penzionera i izliva primitivizma i politike ne verujem da Deki Stankovic posle obilja prilozenog materijala i procitanog u Telegrafu obimnog teksta moze da predje i nece da doda jos neki paragraf uz pevusenje Osvajanje evro kupa bice jos dugo san zato ti sada letis van🤣😂 Ko zna mozda se i smiluje pa vam dopusti da 5 godina uzivate igrajuci pred horom Kolibri🙄 a mozda je i tako bolje bar necete da brukate Srbiju kao svakog puta...🙂

  • NEBOJŠA STOJAKOVIĆ

    25. oktobar 2019 | 23:05

    Ne valjaju srbi, ne valja ni španac, ko još treba da sudi Partizanu? Sve opisano u tekstu pokazuje samo neznanje i nikako zlu sudbinu. Da Suma doda loptu golmanu sa 12 metara- da li je to slučajnost?. Nije, nego neznanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA