≫ 

Fudbaleri Totenhema posle petarde protiv Zvezde smirili strasti u svlačionici genijalnim potezom!

Hari Kejn i ostali saigrači izveli su na večeru stručni štab na čelu sa Maurisiom Poketinom

  • 3
Totenham, Crvena zvezda Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su poraženi od Totenhema u Londonu u 3. kolu grupne faze Lige šampiona. Pevci su odigrali neverovatan meč i sa 5:0 su ponizili Zvezdu, iako su čak i engleski mediji pre meča pisali da bi Maurisio Poketino mogao da dobije otkaz u slučaju neuspeha.

Danima se pisalo da su odnosi u svlačionici narušeni, da igrači više nemaju poverenja u Poketina, da se mnogo promenio od kako se vratio sa letnjeg odmora, a Hari Kejn i ostali saigrači su smislili odličnu ideju kako da smire strasti i da povrate dobru atmosferu u ekipi između igrača i trenera.

Oni su pozvali ceo stručni štab na večeru u jedan restoran u Londonu, a sudeći po Poketinovim rečima, očigledno da je ovaj genijalan trik uspeo.

- Bilo je sjajno, veoma lepo. Veoma ljubazno od njih što su pozvali ceo stručni štab. Proveli smo nekoliko sati tu i uvek je lepo videti ljude u drugačijem okruženju. To ne znači da ćemo otići na Enfild i pobediti sa 5:0, jer smo bili dobri zajedno, ali će sigurno na duže staze ovo mnogo da pomogne - rekao je Poketino posle večere.

 Posle Londona Zvezda danas (15.30) ide u Surdulicu, a s domaćinom Radnikom obično izlazi na kraj bez većih problema. Kvota na dvojku je 1,17, a na pobedu Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnik - Zvezda.

Repriza finala Lige šampiona u nedelju (17.30) na Enfildu. Liverpul čeka Totenhem i veliki je favorit s kvotom 1,60. Za one koji vole velike kvote, dvojka na Totenhem je čak 5,60. Što se golova tiče, tip da će oba tima dati bar po gol (GG) nosi kvotu 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Totenhem.

Video: Kejn u neverici gledao šta Marin i Stole ekonom rade u tunelu pre izlaska na teren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ♦️⭐⭐

    26. oktobar 2019 | 14:42

    NAPRED TOTENHEM

  • neko i niko

    26. oktobar 2019 | 13:58

    Kao da je neki problem petardirati zvezdu..dajte malo se uozbiljite..nije zvezda Partizan..mogu se sa njom srdati u evropi i oni iz pete lige..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA