Milojević o kiksevima Radnika: Tako se namestilo, dešava se...

Nizom kardinalnih grešaka Surduličani olakšali posao gostima

  • 35
Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

Zvezda se "prošetala" kroz Surdulicu, gde nije naišla na ozbiljan otpor Radnika. Rezultat 5:0 sve govori o duelu "mačke i miša" u subotu na jugu Srbije. 

Igrači Nenada Vanića nisu bili na visini zadatka, nizom kardinalnih poteza praktično su poklanjali rivalu golove, uz dva penala koja su ih dotukla.

Posle svega viđenog, trener Zvezde Vladan Milojević je mogao samo da konstatuje da je njegov tim danas imao prelak zadatak zahvaljujući greškama protivnika.

- Danas je bio jako dobar odnos mojih igrača prema igri, otud i ovako ubedljiva pobeda. Sa druge strane golovi koji su došli, došli su kao plod grešaka, tako se namestilo... - rekao je Milojević odmah nakon meča.

Trener Zvezde smatra da su igrači domaćebg tima imali loš dan...

- Radnik je mnogo dobra ekipa i ne zaslužuje ovaj rezultat, međutim, jednostavno, kad vam se namesti ovako... Nespretne dve lopte, to su negde bile neke stvari koje ne bi trebalo da se događaju, ali eto.. Radniku želim sve najbolje, i mom kolegi Vaniću da nastavi da radi, veliki je borac i sigurno da će dovesti Radnik gde bude želeo.

Na istim "talasnim dužinama" sa kolegom je i Vanić, koji je ostao u neverici zbog kikseva svog tima.

- Utakmica je završena u prvom poluvremenu. Šta reći? Jedna greška nije malo, druga greška, zatim i treća... Teško se bilo vratiti se, mi smo imali dogovor u svlačionici da izađemo u drugom poluvremenu da ne bude katastrofa. Opet, 5:0 je jako težak i bolan rezultat. Čestitam Zvezdi, a mi moramo da radimo da nam se ne bi ovakve greške ponavljale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    26. oktobar 2019 | 18:18

    Dobro si rekao, tako ste namestili!

  • Puritanac

    26. oktobar 2019 | 20:41

    Tako se namestilo,dešava se? Pa znamo svi da se namestilo,samo sto se više i ne trudite da sakrijete to. Terzo mađijo!

  • Vuja

    26. oktobar 2019 | 20:57

    Moze centrala jednom da pogresi al ne pet puta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA