Sadik pomerio granice promašaja: Mislili ste da ne može gore!

Taman kada pomislimo da ne može gore, Sadik iznenadi

  • 21

Fudbaler Partizana Umar Sadik je imao svojih momenata ove sezone kada je davao golove ali je imao i svojih teških promašaja.

Dva takva su se desila u rasponu od samo tri, četiri minuta na početku utakmice protiv Spartaka iz Subotice.

Tek koju desetinu sekundi nakon što je Spartak tražio penal, Saša Zdjelar u 12. minutu kroz odbranu poslao loptu za Sadika, a ovaj je imao vremena da se namesti, žargonski i da "popije kafu".

Umesto toga, zastao je, dopustio golmanu Spartaka da istrči i defanzivcu da ga stigne i ukliza pa prokocka stopostotnu šansu. Prvu od tri samo u prvom poluvremenu.

Druga je usledila samo minut kasnije kada ga je uposlio Sejduba Suma. Sadik je ovog puta obišao golmana Dokića, šutirao u prazan gol i pogodio - stativu!

Sadikov veliki promašaj protiv Spartaka, Foto: Printscreen Arena TV

Partizan je već do poluvremena postigao tri gola, Sadik je bio strelac jedan od ta tri, ali je u 17 minutu uspeo još jednom da promaši nemoguće. Asano je prošao po desnoj strani, šutirao a Sadiku se lopta odbila na glavu.

Sa dva, tri metra ispred gola, promašio je fudbal i imao puku sreću što je na nju natrčao Bibras Natho koji je plasirao i smestio u mrežu za, u tom trenutku, 1:0 za crno-bele.

Video: Sadik i Asano još uče kako se daju golovi, zato je tu Natho! Partizan poveo protiv Spartaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA