≫ 

Matijašević: Kako nastaje spisak Srbije, o slučaju Jović, manjoj ligi, sistemu koji želi da stvori

 ≫ 

Sportski direktor FSS dao je intervju za naš portal gde je govorio o planovima Saveza u budućnosti, zašto su ga Kolarov i Savo Milošević iznenadili, kako je ubedio Milivojevića da se vrati, ali i o eventualnom premiranju Luksemburga i Litvanije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dragan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dragan

    01. novembar 2019 | 15:14

    Pa naravno i ovaj vatreni zvezdas i onda je sve regularno dok je njegova mezimica na prvom mestu

  • 20

    01. novembar 2019 | 14:25

    Prvo da ugasite kavzi školu za fudbalske trenere pazovi i svuda gde postoje takozvane i samozvane škole koje ne samo da prave hiper produkciju (ne)znanja, već stvarno stvaraju efekat lažnog autoriteta i da svtavr bude gora takvi kadrovi uče našu decu. Morate shvatiti da je sport deo ficicke kulture a ista ni a vidiku u srpskom fudbalu. To je prvi korak. Uporedo konsutujte struku na fakultetima koji su se uzgred prodali i samim tim degradirali ono što sa naučne tačke gledišta zastupaju. Sve ostalo samo pratite i videćete rezultate. Mi se jos uvek svađamo oko toga da li lopta ima prečnik ili obim, da li lopta tupka ili skače, zaista sramota je da imamo takve ljude koji nam vaspitavuju i obrazuju mlade. Ovo nema veze sa politikom, samo jedan iskren osvrt šta treba uraditi kako ne bi ostali samo potencijal koji jeste nasledan ali bez adekvatnih stimulusa. Ta priča da nema hotel u Krusevcu, teren, svlačionice, zaista u najmanju ruku vređa. Možda je vrlo dobar put svesti Srpski fudbal na amaterizam jer to je trenutno nivo koji zaslužujemo, potom uložite sredstva u obrazovanje u prave mlade kadrove, ulozite u struku i ne brinite. Obrazovni sistem ne zarađuje novac sada, trenutno, odmah, ali na duže staze to je prava investicija.

  • Čarapan

    01. novembar 2019 | 13:46

    Xaxaxa...za one koji ne znaju...kakav crni lepi fudbal sa Napretkom..,Kup osvojio Milojevic...nikada nije radio sa mladjim kategorijama...transfer uradio sa Bojicem i Reganom sa 600000 € iz Napretka u Cuku?!?!?! ( samo koliko je klepio gazdu Cuke? )...neuspeh sa mladom reprezentacikom na Evropskom prvenstvu sa trenerom Lalatovicem..u AEK -u nikada nije ni bio ( samo fora )..USPEŠAN?!?!...izgleda je to uspeh u Srbiji...BRAVO...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA