≫ 

Bajern nije Liverpul: Trener Bavaraca Kovač priznao da njegova ekipa nema takve igrače

Mešanje karata za kup duel protiv Bohuma

  • 2
Niko Kovač Foto: Marko Jovanović

Navijači vole atraktivan, napadački fudbal sa dosta golova, a ono što igra Bajern je nešto potpuno suprotno, jer uglavnom pobeđuju tesno sa golom prednosti, zbog toga je trener Bavaraca Niko Kovač upitan zašto ne igraju kao Liverpul.

Nakon još jedne tesne pobede nad Union Berlinom gde su gosti promašili penal u 59. minutu, ponovo se povela polemika o sudbini Hrvatskog stručnjaka na klupi Bajerna.

U utorak šampion Nemačke igra kup utakmicu protiv Bohuma, a na konferenciji za štampu pred ovaj meč nemački novinari su upitali Kovača zašto Bajern ne igra visok presing kao što čini Liverpul.

Da biste igrali presing kao Liverpul potrebno je da imate i takve igrače. Ne možete da vozite 200 na sat na autoputu, ako vam je auto limitiran na 100.

- Klop je takođe tamo već četiri godine. Tu pričamo i o kontinuitetu koji navodno danas više ne postoji ni u jednom klubu - rekao je Niko Kovač.

Bajern će na ovoj utakmici probati neke mlade snage, pa će tako meč startovati štoper Lars Lukas Maija i plejmejker iz drugog tima Bajerna Leon Dajaku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    31. oktobar 2019 | 01:48

    Izvinjavam se, ali ta utakmica sa Bohumom je završena pre više od 24 sata, a Bajern je pobedio rezultatom 2:1.

  • 123

    31. oktobar 2019 | 08:18

    Zato sto Kovac nije Klop .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA