≫ 

Vraća se arbitar koji je "upropastio" Inđiju na Marakani, evo koji meč će suditi

Igor Stojilković ponovo deli pravdu na superligaškim terenima

  • 14
igor stojilković Foto: MN Press

Bura se stišala od najkontroverznije utakmice superligaške sezone između Zvezde i Inđije, kada su crveno-belima svirana dva diskutabilna penala u preokretu za 2:1 - glavni akter tog duela ponovo sudi!

Sudijska komisija ga je delegirala za utakmicu 14. kola Superlige između Mačve i Spartaka.

Arbitar Igor Stojilković od pomenutog meča na "Marakani", koji je igran u okviru 8. kola, nije bio delegiran kao glavni sudija za mečeve najvišeg ranga (jedan meč bio četvrti sudija). U međuvremenu je svirao utakmicu Prve lige između Dinama i Novog Pazara (0:0), a sada se vraća u viši rang da deli pravdu.

Stojilković je nakon utakmice Zvezde i Inđije bio izostavljen sa liste sudija za 9. kolo Superlige, i sve do danas bio je "na superligaškom hlađenju", mada iz sudijske komisije nisu bili precizni u odgovoru na pitanje da li je zbog "brljanja" na Markani Stojilković bio suspendovan.

- Sudijska konvencija UEFA me sprečava da komentarišem bilo šta javno vezano za suđenje i sudije. Unutar organizacije se bavimo analizama suđenja, ništa javno ne možemo da komentarišemo i to je tako - rekao je tada za Telegraf predsednik Sudijske organizacije FSS Milan Karadžić.

Podsetite se krajnje spornog penala Zvezde, posle kog cu crveno-beli izjednačili u finišu utakmice.

Stojilković se tih dana našao na udaru najvatrenijih navijača Partizana zbog "guranja" Zvezde do pobede nad Inđijom. Nekoliko dana posle tog meča grupa pristalica crno-belih se okupila ispred zgrade u kojoj živi arbitar i izvela performans nazvan "zvezdanaesterac", kao aluzija na kiks Stojilkovića na "Marakani".

Derbi, Grobari u Humskoj Foto: Telegraf.rs

TSC je sjajno počeo sezonu, ali je u padu forme, dok Zvezda u Superligi i dalje ima samo poraz u večitom derbiju. Večeras (18.00) na Marakani gosti najavljuju ofanzivan fudbal, što garantuje mnogo golova, a kvota da će domaćin slaviti, uz bar jedan gol gostiju (1&GG) je 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - TSC

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • roikimil

    30. oktobar 2019 | 11:29

    Ja Sam Delija, a ovo je ipak velika bruka.

  • misa

    30. oktobar 2019 | 10:24

    Pa takve sudije su potrebne našem fudbalu odmori par utakmice a verovatno je sudio mladjim kategorijama i tu završio poso zato se prvak već zna i biće tako sve do 2026 godine

  • Miki

    30. oktobar 2019 | 10:26

    Tako je to u Srbiji. Idući put neka obuče dres Zvezde i neka šutira u gol. Žalosno i jadno šta rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA