Jović u 5 reči objasnio svoj prvenac za Real!

Srbin je napokon ''probio led''

  • 13
Luka Jović Printskrin: Twitter/@realmadriden

Dočekao je Luka Jović da napokon postigne svoj prvi gol za Real, mada posle utakmice sa Leganjesom nije bio preterano pričljiv.

Jović je glavom pogodio mrežu gostiju u nadoknadi vremena, nakon što je ušao u igru u 70. minutu,  da bi u pet reči objasnio taj svoj prvenac.

I to na španskom jeziku:

- Veoma sam srećan! Hala Madrid - objavio je Real snimak Lukinih reči!

Svoje viđenje Jovićevog gola imao je i trener Zinedin Zidan.

- Luka je veoma srećan zbog tog gola, jako mu je bio potreban. Iako nema veliku minutažu jako je važno imati takav učinak kada uđete sa klupe kao zamena za Benzemu - rekao je Zidan.

Pomenućemo i to da je Joviću među prvima na golu čestitala Sofija Milošević, a nedugo zatim je od napadača stigla potvrda da su njih dvoje u vezi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bravo

    31. oktobar 2019 | 12:10

    Jovic sa osmehom na licu a grobari neznaju sta ce od jad..nista lepse

  • samo iskeno

    31. oktobar 2019 | 12:30

    Bravo Luka, samo nastavi tako!

  • Otke

    31. oktobar 2019 | 12:58

    Nije dao gol 312 min. To je manje od 4 cele utakmice a to se desava i najboljim napadacima na svetu. Setite se samo Zirua. Pritom, mnogo je teze dati gol kad sansu dobijas na kasicicu i nisi u kontiutitetu igre. Realno dao je vec jedan gol za to vreme, ponisten zbog minimalnog ofsajda ako ga je i bilo, negde nije imao ni srece gde je pogadjao okvir gola. Da rezimiram, ima sav potencijal i kvalitet da bude bolji od Benzeme. Nadam se da mu je ovaj gol dovoljan za samopouzdanje koje mu je bilo potrebno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA