≫ 

Rečenica koja je uznemirila Partizan: Ne zanima me borba za drugo - treće mesto!

Da li je Milošević rekao da odlazi?

  • 46
Savo Milošević Foto: Marko Jovanović

Saopštenje koje je Partizan izdao posle nedolaska trenera Save Miloševića na konferenciju za medije iznenadio je mnoge, najviše zbog dela u kom piše da strateg crno-belih sa svojim stručnim štabom nastavlja borbu i ostaje u Humskoj!

Povod za saopštenje bila je "buva" koja je puštena sa stadiona Čukaričkog da je Savo Milošević rekao igračima u svlačionici da odlazi. Sportski žurnal je kontaktirao i Miloša Vazuru, generalnog direktora crno-belih, koji je odbacio ove spekulacije.

Miloš Vazura Miloš Vazura, generalni direktor Partizana Foto: Marko Jovanović

- Evo me, upravo, sa Savom, nije rekao igračima da odlazi. Pravimo tim za budućnost! To vidi cela Evropa, svedoci ste – priča u superlativu o Partizanu. Planiramo da Savo Milošević bude trener, dve, tri, četiri godine. Pojačaćemo se na zimu i nastaviti borbu za titulu, kup, Evropu - jasan je bio Vazura.

Podsetimo, Milošević se nije pojavio na konferenciji za medije u sredu veče, nakon što je Partizan u 89. minutu izgubio od Čukaričkog i tako dozvolio Crvenoj zvezdi da pobegne na +10.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    31. oktobar 2019 | 11:14

    Вероватно га занима борба да опстану у 8. Близу су плеј ауту😂😂😂. Напред ВВВ+Сава...

  • 14:2

    31. oktobar 2019 | 12:12

    Kakvi odlasci, bre? Malo krize i odmah bi da idu. Za titulu se u ovoj ligi nisi mogao boriti sve da si doveo igrace iz Mancester sitija. Igrajte, bre, doci ce i rezultati. Vidite da su se svi, od FS crvena zvezdakoji sebe naziva FSS, sudijske organizacije, medija, urotili protiv Partizana i vi umesto da pokazete inat vi imate neki psiholoski pritisak. Zasto? Prvaci, kako vec rekosmo, ne mozete biti nikako, pa taman da ste vanzemaljci. Zato igrajte i dokazite svima da ste najbolji u Srbiji, sto zaista i jeste.

  • Saša

    31. oktobar 2019 | 11:07

    U subotu 12~13 u minusu... Biće bežanije...spasavaj se ko može.. Nekog će da okrive...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA