Otkrivamo šta se desilo u svlačionici Partizana: Savo grmeo na igrače, ali nije pomenuo ostavku!

Priču o odlasku trenera crno-belih novinarima posle meča plasiralo zvanično lice iz Čukaričkog, mali broj medija se upecao

  • 47
Savo Milošević, FK Partizan Foto: Marko Jovanović

Kada na terenu ne ide, normalno je da se pojača tenzija, nervoza, ali i da krenu spekulacije, kao što se to dogodilo posle poraza Partizana od Čukaričkog (2:1), tragično shvaćenog u Humskoj i među navijačima.

Tome je donekle kumovao i sam trener crno-belih Savo Milošević, koji je  “vruće glave”, izbegao medije i otrčao u svlačionicu ne bi li “očitao bukvicu” svojim fudbalerima, ali je taj gest potom tumačen na različite načine i doneo je abrove, koji u ovom trenutku nikako nisu potrebni klubu iz Humske, jer niz teških mečeva tek sledi.

Milošević ni u jednom trenutku posle meča sa Čukaričkim nije pomenuo ostavku, niti je tako nešto izgovorio pred fudbalerima crno-belih u svlačionici. Priču na tu temu je plasiralo jedno od zvaničnih lica iz Čukaričkog, saopštavajući nekolicini novinara “u poverenju” o Miloševićevom navodnom odlasku iz Partizana.

Mizeran broj medija se “upecao” na aber, a istina je zapravo da je trener crno-belih u svlačionici održao sastanak, tačnije monolog, ljut i razočaran zbog igre i rezultata svog tima i da ostavku nije ni pomenuo.

- Razočaran sam i ljut zbog načina na koji ste igrali, zbog neprofesionalnog odnosa koji ste prikazali i "pogazili" sve ono dobro što je učinjeno u proteklom periodu. Ako vas zadovoljava borba za drugo, treće, četvrto mesto, onda niste na pravom mestu i u pravom klubu. Razmislite dobro ubuduće kako ćete i šta ćete – rekao je, između ostalog, Milošević, dok su svi igrači Partizana bez glasa ćutali i gledali u pod.

Žustar govor je potrajao još nekoliko minuta, posle čega je Milošević ekipi dao slobodan dan i na tome se završilo.

Video: Milošević nije želeo da daje izjave nakon poraza crno-belih

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA