≫ 

Poruka Inđije posle "nove krađe": Ako smo tipovani da ispadnemo, neka se to javno kaže...

Osam penala svirano je protiv novajlije u ligi ove sezone

  • 17
Fudbaleri inđije Foto: MN Press

"Odavno nije u Inđiji viđeno perfidnije suđenje jednog arbitra kao što je viđeno na Gradskom stadionu", ovom rečenicom počinje izveštaj meča 15. kola Superlige između Inđije i Javora na zvaničnom sajtu kluba iz Srema.

Ivanjičani su odneli pobedu od 3:2 nakon preokreta u još jednoj kontroverznoj utakmici ove sezone, uz dva crvena kartona za domaći sastav i penalom za goste u 90. minutu!

Glavni arbitar bio je Bojan Nikolić...

O njegovim dosadašnjim ispadima možete se podsetiti OVDE, a bilo ih je. "Dosije" je podebeo.

Elem, u izveštaju sa utakmice na sajtu Inđije, koji je više bio kritika suđenja, dalje se kaže:

- Taman se pomislilo da ne može gore od Novice Anđelovskog (i da nepominjemo ostale), ali je to čovek u crnom iz Kragujevca danas demantovao na najgori mogući način. Odavno publika (inače pozorišna) u Inđiji nije ovako burno reagovala na klasičnu "pljačku". Ime sudije nije vredno pomena, a nadamo se da će neko bar pocrveneti u Fudbalskom savezu Srbije. Ako je Inđija tipovana za ispadanje neka se to javno kaže, a ne ovako da iz utakmice u utakmicu to izgleda kao horor predstava. Još od Crvene zvezde se osilila sudijska organizacija na ovaj sremski klub, ničim izazvana. U prvih pet kola ovog prvenstva su očito zasmetali po njima "neočekivani" rezultati Inđinčana gde su osvojili sedam bodova, od tada ni bod - poručili su iz Inđije, uz zaključak da igrači i struka Javora zaslužuju sve pohvale na borbi i poštenom odnosu:

- Javor-Matis je ispao taj tim sretnik koji ni po čemu nije učestvovao u raboti nego su se Ivanjičani borili za boje svog kluba, a ne nekog trećeg. Na žalost ovaj izveštaj je u potpunosti posvećen čoveku u crnom, kao primeru kako (ne)treba suditi na jednoj utakmici. I to elitnog ranga takmičenja.

Na kraju, podatak koji možda i najbolje slika poziciju Inđije u Superligi: protiv ovog kluba svirano je osam penala u tekućem šampionatu.

Bojan Nikolić Skandal majstor: Sudija Bojan Nikolić Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grmecgora

    4. novembar 2019 | 08:53

    Mislio sam,zaista mislio,da nema namestanja iako su mi bile sumnjive,vec 2 godine,neke situacije i cele utakmice,ali,ali sve vise sam ubedjen da se vec dve tri godine sve stima i namesta. Posle razgovora sa ljudima koji su mnogo upuceniji od mene u nasa desavanja siguran sam da nista nije slucajno i da sudije moraju da rade to sto rade. Svi ti penali van crte,bez kontakta,faulovi,sumnjivi golovi se sviraju namerno jer tako mora. Zna se ko mora da ispane,a ko mora da bude prvi. Sretno nam prvenstvo!

  • Sale

    4. novembar 2019 | 00:02

    A koja sudiska odlika je sporna? Ja sam glesao ceo snimak i ne vidim nista sporno...

  • car

    4. novembar 2019 | 07:37

    Ne kapiram zasto ove male ekipe indjija,hdz,itd kukaju bez razloga jbg ako je penal penal je sta mlatara rukom kao da je zmaj pa da ima krila ako je ceveni neka su cetri ali ako su cista cista su jbt pa nemoze se silom do titule ili do ne ispadanja sampijon postaje najbolji ispada najgori skupili sedam bodova i sada im kriv savez sudije a simbol srba bezi 10 bodova franjevcima i sudije krive ovo ono pa brate mili dali je realno lecenje pod hitno !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA