≫ 

Kejn ne dolazi u Beograd na meč sa Zvezdom?

Šanse da zaigra su 50:50, prema navodima engleskih medija

  • 3
Hari Kejn Foto: AP/Tanjug

Kapiten Totenhema Hari Kejn propustio je nedeljni meč Pevaca protiv Evertona (1:1) zbog bolesti, a prema navodima engleskih medija pitanje je da li će biti spreman i za Beograd!

Totenhem u utorak stiže u glavni grad Srbije, a u sredu će odigrati meč 4. kola Lige šampiona protiv Crvene zvezde! Međutim, i dalje se ne zna hoće li Kejn biti spreman za taj duel (21.00, RTS 1, Arena Sport 1).

Šanse za to su navodno 50:50, a ukoliko Kejn ne bude mogao na teren njegovo mesto će zauzeti Lukas Mura - strelac het-trika u polfinalu LŠ protiv Ajaksa.

Pitanje je i koliko će Maurisio Poketino moći da računa i na Sona, pošto je momak iz Južne Koreje u nedelju učestvovao u stravičnom lomu noge vezisti Evertona. Uznemirujuće fotografije možete pogledati OVDE.

Son Totenhem - Everton Son ne veruje šta je učinio Foto: Twitter.com

- Son je uništen. Sve ovo je vrlo zbunjujuće. Bilo je napeto, teško je ostati miran. Ali nakon što vidite TV snimak, jasno je da to nije bila njegova namera - rekao je Poketino posle meča sa Evertonom.

Pomenimo i to da su Son i Kejn dali četiri od pet golova Zvezdi u Londonu (5:0) - obojica po dva!

Video: Delije isprozivale Totenhem posle meča sa Radom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA