≫ 

Procurila Zvezdina transfer lista za januar: Ova četvorica igrača najverovatnije odlaze na zimu!

Najveća gužva je u napadu, dok bi crveno-beli mogli da ostanu i bez jednog beka

  • 45
FK Crvena zvezda Foto: Facebook/crvenazvezdafk

Sama činjenica da je pred Crvenom zvezdom ostao jednocifren broj utakmica, ne računajući odložen meč Kupa sa Mačvom za koju će naknadno biti određen termin, jasno govori da je jesenji deo sezone pri kraju!

A zimska pauza istovremeno znači da kreću spekulacije oko transfera, kao i realizacija mnogih za još jače proleće. Istovremeno i popunjavanje kase i rasterećenje igračkog kadra.

A prema saznanjima Telegrafa, Zvezda će na transfer listu ovog januara staviti četvoricu igrača - El Fardu Bena, Ričmonda Boaćija, Milana Pavkova i Milana Jevtovića! To ne znači da su oni nepotrebni, već samo da imaju dozvolu da idu i da je njihova prodaja prioritet.

Ben je Zvezdu trebalo da napusti još ovog leta. Sve je bilo dogovoreno sa Al Vahdom - crveno-belima bi pripalo dva miliona evra, a napadaču bogat ugovor.

Vladan Milojević, El Fardu Ben, FK Crvena zvezda Benu na leto ističe ugovor Foto: MN Press

Međutim, dogovor Bena i pomenutog kluba se izjalovio neočikivano i Zvezda je ostala bez prihoda. Istovremeno, Ben nije registrovan za LŠ, a vredi pomenuti da mu na leto ističe ugovor.

- Ovde sam barem do leta, od kluba zavisi da li će mi ponuditi ugovor. Zainteresovan sam za razgovor, uprava se pita - rekao je Ben nedavno.

I Pavkov je ovog leta bio viđen kao bivši igrač Zvezde. Gorostasni napadač je napustio pripreme u Austriji i otišao je u Kinu na potpis ugovora.

A onda, grom iz vedra neba - Zvezda ostaje bez tri miliona, jer se Pavkov vraća za Beograd!

Milan Pavkov Pavkov ide u slučaju dovre ponude Foto: Marko Jovanović

Ni golgeter crveno-belih se nije dogovorio za platu i tu se završila priča oko njegovog transfera. Vratio se u formu, dao gol Helsinkiju i Kopenhagenu, da bi i u SL krenuo da trese mreže. Dovoljno da ponovo postane interesantan određenim klubovima.

Ako ode Pavkov, teško da će Zvezda prodati Boaćija! Opet, ako Boaći ode pre Pavkova, onda će novopečeni reprezentativca Srbije ostati na Marakani!

Jedan od njih dvojice je ''višak'' s obzirom na to daje tu i Tomane, dok je ideja i da mladi Krstović dobija veću minutažu. Nije isključeno ni to da u januar stigne još jedno pojačanje u napadu, kao zalog za leto i nove kvalifikacije.

Jevtović je nekako najbliži odlasku, jer Vladan Milojević ne računa na njega. Nije registrovan za LŠ, a ni u šampionatu ne dobija šansu.

Milan Jevtović, FK Crvena zvezda Milan Jevtović je najbliži izlaznim vratima Foto: MN Press

Doduše, igrao je protiv Proletera za vikend i namestio je gol Boaćiju. Međutim, dolaskom Van La Pare je pao u drugi plan.

- Videćemo šta će se dešavati do kraja jeseni. Ako se moj status ne promeni sešću da razgovaram sa trenerom i ljudima iz kluba, u tom slučaju moj odlazak je opcija - rekao je nedavno krilni napadač.

Takođe, nije isključeno da Zvezda u janurau ostane bez jednog od bekova. I to zavisi od ponuda koje budu dolazile. Najbliži inostranstvu je Milan Rodić, mada je pitanje da li će reprezentativac Srbije biti slobodan ukoliko Zvezda obezbedi evropsku jesen.

Video: Mitar Mrkela o odlasku Vujadina Savića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zulu

    4. novembar 2019 | 18:12

    Komsije nase drage, vas bas boli nasa dominacija, pa i razumem vas, nije lako svake godine gledati protivnicki klub u LS ili LE, gde padaju velikani, tj evropski sampion Liverpul. Kako se uzima bod jednom Napoliju, kako se dobija Olimpijakos, Salzburg, Jang Bojs, Kopenhagen, Keln, Krasnodar, Sparta itd itd Eeee moji vi. Jel se secate onog : Pavkov, Pavkov i dva nulaaaaaaa, i krece ludilo na nasoj Mari. A vi i dalje slavite 0:1 protiv nikad jaceg Mancestera hahaha

  • Vuk

    4. novembar 2019 | 17:33

    A ko drugi da osvoji titulu, jel Čukarički?

  • Wp

    4. novembar 2019 | 16:23

    Po meni, Ben je jedan od znacajnih igraca, i pokazao je kvalitet i zelju da igra u Zvezdi i naredne sezone...i ne bi trebao da bude prioritet, pogotovo jer smatram da nece naci boljeg igraca za taj novac... Ostali sa transfer liste manje vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA