≫ 

Borjan ima jednu poruku pred Totenhem: Kad ne poslušamo stručni štab, desi nam se London

Da ne verujem u pobedu, ne bih ni izlazio na teren, tvrdi Milan

  • 7

Golman Crvene zvezde Milan Borjan nije hteo da ističe nikog od pojedinaca ko bi mogao da odluči meč sa Totenhemom u Ligi šampiona i podsetio da se ekipa tog kalibra može pobediti na samo jedan način.

- Srce ostavljam i na terenu i van terena tako da ću i u sredu svoj maksimum da dam i Bog će da pogleda i da nas podari - rekao je Borjan na otvaranju Zvezda TV.

Zvezda šestog novembra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić" igra revanš sa Pevcima, nakon teškog poraza i 5:0 u Londonu.

- Zvezdaška javnost je specifična, mnogo traže od nas ali smo i veliki klub pa treba da traže. Na nama je da se pokažemo na terenu i to oni prepoznaju. Mnogo puta smo ostavili srce, pa izgubili utakmicu, ali su oni to prepoznali i podržali nas. Nadam se da ćemo u sredu izaći, dati sve od sebe i izaći kao pobednici - opisao je golman Zvezde.

Milan Borjan Foto: Marko Jovanović

Borjan je uveren da Vladan Milojević, Milan Kosanović i ostatak stručnog štaba radi dobar posao i da ključ dobrog rezultata može da bude u njihovoj analizi.

- Treba da slušamo stručni štab jer rade sjajnu analizu, upravo sad idemo u karantin malo da odmorimo i pogledamo tu analizu, da se pripremimo. Sve zavisi od toga kako mi uđemo u utakmicu. Imamo našeg 12. igrača što su naši navijači, verujem da će biti pun stadion, pa da uzmemo tri boda.

Ukoliko se analiza ne isprati kako treba, onda se desi posledica kakva je bila "petarda" u Londonu.

- Ako krenemo da radimo nešto naše i izgubimo to što nam je stručni štab rekao, ulazimo u probleme. Tako smo ušli u probleme u Londonu, nismo slušali od početka ono što nam je bio plan i zato smo toliko i poraženi... Ja verujem, ne bih ni izlazio na teren da ne verujem - jasan je Borjan.

Milan Borjan Foto: Marko Jovanović

Uprkos promenljivim rezultatima u grupnim fazama Lige šampiona, Zvezda je u onom bitnijem delu sezone - kvalifikacijama pokazala da je najbolja kada je najteže i to je jedna od prednosti ovog tima.

- Mislim da imamo izvanrednu ekipu, nekad dođe pad pa primimo neki gol koji ne treba, ali smo pokazali u ključnim momentima, kada je bilo najteže, da smo tim i da možemo da pobedimo bilo koga i prođemo dalje - kaže Borjan.

Druga prednost je po mišljenju čuvara Zvezdine mreže u njenom kolektivu.

- Nema tu jedan igrač, tu je cela ekipa. Pavkov jeste bio taj koji je postigao dva gola ali moraju da se pogledaju i ostali igrači koji su bili tog dana protiv Liverpula i koji su svako uklizavanje i pasove ka njemu pravili. Borili su se, davali maksimum. Za mene ne postoji pojedinac, nego ekipa i to je ono što krasi ovu Crvenu zvezdu - zaključio je golman srpskog šampiona.

Video: Borjan okupio igrače pred severom, održao motivacioni govor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    5. novembar 2019 | 01:10

    Hahahah grobari prizivaju😂.. Ne razumeju ljudi, veliki simpatizeri tog malog kluba da im se vraca sve sto seju, i da su zato to sto jesu, mali isfrustrirani nemocni.. Igraj Zvezdo, daj sve od sebe pa sta nam Bog da, nema mesta nezadovoljstvu jer je Zvezda tamo gde joj je mesto, i Zvezda jaca svakim danom.. Idemo Delije

  • bg

    4. novembar 2019 | 19:04

    Priziva petardu kanadjanin

  • K

    4. novembar 2019 | 18:56

    Da samo zbog toga ste izgubili, nikakav drugi faktor nije uticao. Da ste slusali pobedili bi 5:0.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA