≫ 

Ninković izbačen iz tima posle skandala

Bivši fudbaler Partizana je samovoljno napustio meč i zato je kažnje suspenzijom jedan meč i nedelju dana će biti van prvog tima

  • 5
nikola ninković Foto: youtube/Cronache Picene

Rukovodstvo i stručni štab Askolija odlučili su da suspenduju srpskog internacionalca Nikolu Ninkovića jednu utakmicu nakon ispada na meču sa Venecijom u subotu popodne u Seriji B. Bivši fudbaler Partizana Nikola Ninković je napravio skandal na utakmici njegovog Askolja i Veneciji u Seriji B, meč je završen 1:1, a srpski fudbaler našao se na udaru zbog krajnje neprofesionalnog postupka.

On je u 70. minutu, pri rezultatu 0:0, želeo da izvede jedanaesterac, isto je hteo i njegov saigrač Alesio de la Kruz, što je dovelo do pometnje, svađe Srbina i Holanđanina, koji je, na kraju, izašao kao "pobednik" iz ovog neobičnog duela

De la Kruz je pogodio za 1:0, a Ninković, potpuno van sebe, odmah je od trenera Paola Zanetija tražio izmenu, a ovaj mu je, nemajući kud, uslišio želju.

Zbog tog incidenta Ninkovića je klub suspenodvao i on neće biti u timu u petak uveče kada Askoli bude gostovao Krotoneu. Prema informacijama iz Italije, popularni Džigi je danas bio u trening centru gde je razgovarao sa trenerom i menadžmentom kluba, nakon čega je odlučeno da ne trenira sa ekipom ove nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA