≫ 

Barsa i Inter hoće Kostića: Ajntrahtu se smeši nova astronomska zarada od jeftino plaćenog Srbina

Nije loše biti na meti velikana

  • 4

Reprezentativac Srbije Filip Kostić "zapalio" je Bundesligu skorašnjom utakmicom protiv Bajerna iz Minhena, a mogao bi da zapali i buđelare većih evropskih klubova od onog iz Frankfurta.

- U početku nije bilo lako dok se nismo navikli. Sada igramo dobro i srećan sam što sam deo tima - rekao je Kostić posle velike pobede nad Bajernom, kojoj je i sam šurovao sa golom i dve asistencije.

Koliko će još dugo biti deo ovog tima Ajntrahta veliko je pitanje jer Bild piše da su za njega zainteresovani Barselona i Inter iz Milana.

Navodno je i pred sezonu bilo kontataka sa nemačkim klubom, koji bi u slučaju odlaska Kragujevčanina nastavio da se osipa.

Ajntrahtu navodno "ne radi posao" ništa ispod 40 miliona evra, što je veliki novac u odnosu uloženo-dobijeno jer je Frankfurt za Kostića platio šest miliona evropskih novčanica.

Tim pre što je dvesta zemalja uživo pratilo utakmicu Ajntrahta i Bajerna i demoliranje slavnih Bavaraca 5:1, a hvalospevi su posle meča samo krenuli da se nižu.

Da podsetimo, Ajntraht bi u slučaju prodaje Kostića za 40 miliona kompletirao još jedan skup transfer jeftino plaćenog igrača pošto je Luka Jović nešto ranije otkupljen za pet miliona, a prodat za 60.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hs

    5. novembar 2019 | 15:22

    😂😂😂 Barsa hoce Kostica isto kao Rukainu i Baneta Ivanovica

  • Miki

    5. novembar 2019 | 18:07

    Ovaj je na sp bio nevidljiv. na sp jedino igrao donekle tadić, mitrović i sergej. Trebao je igrati fejsal mulić

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA