Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dejan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bivsi navijac

    07. novembar 2019 | 18:40

    Ovako: Da bi imali jake klubove i jaku ligu, potrebna je veca, mnogoljudnija i bogatija drzava. Potrebno je imati dosta vise vecih gradova sa velikim i savremenim stadionima gde ce na utakmice dolaziti minimum po 20.000 ljudi, bez obzira na klub koji igra, a za to je potrebno da ima ko da dodje i da ima da plati, da se razumemo. Klubovi nam nisu "brendovi" ako razumete sta pricam. Na pomen npr Mladost iz Lucana ili Radnika iz Surdulice svi se prvo nasmeju. Smesno je, jel da? Mi imamo samo dva brendirana kluba, Zvezdu i Partizan, a i oni su sa komunistickim imenima. I to je nekome smešno. Privatni klubovi...Sta je to? Evo jednog primera: klub iz engleskog championshipa udje u premier ligu i dobije 70 do 100 miliona funti! Ej! Pa toliko nasi "vrhunski" klubovi nisu videli ni u novinama! Znaci TV prava, uredjene lige, novac od sponzora i naravno privlacna infrastruktura, veliki i bogati gradovi, bogati vlasnici klubova i ozbiljni treneri , pocev od petlica. Nema nameštaljki, nema privilegovanih, sve malverzacije se krivicno sankcionisu jer se na taj nacin stiti- kapital. Dalje: da li je vama normalno(meni nije) da 90 posto Nislija ili Novosadjana navija za Zvezdu ili Partizan, a ne za njihove Vojvodinu ili Radnicki? To je po meni patologija. Cuj, zivis u Nisu a navijas za klub iz Beograda! To samo kod nas ima! Dalje: resiti se tzv "navijaca", odnosno huligana, koji su ustvari narkodileri i kriminalci. Nauciti ljude da normalno navijaju! Znaci, potreban je potpuno nov sistem sa potpuno novom osnovom! I tada u nasem fudbalu ne bi bili moguci razni Karadzici, Kokeze, Terzici, Vucelici... Zna se gde bi oni i njima slicni bili u civilizovanim zemljama. I posto mi sve ovo gore navedeno nemamo, niti cemo ikad imati(to je jedino bilo moguce u SFRJ), onda ce Zvezda da primi od Totenhema 9 komada i da sve to bude normalno, kako rece onaj tzv trener Milojevic. A samo ucesce u ligi sampiona da bude uspeh! Ej pa mi smo to nekad osvajali! Ali to je bila neka druga drzava i liga.

  • Dejan

    07. novembar 2019 | 15:38

    pokušavam da objasnim ortaku iz nemačke kako igra zvezda, šta to karakteriše njenu igru, šta forsira trener, kako vidi fudbal...? sramota me je jer mi se čini da zvezda igra sasvim neobjašnjiv i bezukusan fudbal i da nema reči za ovo što prikazuju na terenu. daj loptu marinu, a on, ako ima sreće, pronaći će pavkova ili izbaciti neku kontru? muvamo loptu od aut linije do aut linije pokušavajući da neko drugi preuzme odgovornost i da nisam ja kriv? levog beka stavimo na desnog, da zbunimo protivnika? ne trčimo nazad iz izgubljene (polu)kontre jer borjan brani sve? ne znam, bre. može pomoć? miloje, kosanoviću, terzo mađijo... neko?

  • Dejan

    07. novembar 2019 | 15:32

    njenu igru, šta forsira trener, kako vidi fudbal...? sramota me je jer mi se čini da zvezda igra sasvim neobjašnjiv i bezukusan fudbal i da nema reči za ovo što prikazuju na terenu. daj loptu marinu, a on, ako ima sreće, pronaći će pavkova ili izbaciti neku kontru? muvamo loptu od aut linije do aut linije pokušavajući da neko drugi preuzme odgovornost i da nisam ja kriv? levog beka stavimo na desnog, da zbunimo protivnika? ne trčimo nazad iz izgubljene (polu)kontre jer borjan brani sve? ne znam, bre. može pomoć? miloje, kosanoviću, terzo mađijo... neko?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA