≫ 

Ako niste pratili blog uživo, pogledajte šta ste sve propustili za meč između Junajteda i Partizana!

Crno-beli na "teatru snova" traže bodove za evropsko proleće

Fudbaleri Partizana od 21 čas igrajus a Mančester junajtedom u 4. kolu Lige Evrope, a vi ste tokom dana mogli da pratiti najzanimljivije detalje pred ovu utakmicu.

Hvala vam što ste bili sa nama tokom Live bloga. Meč između Junajteda i Partizana možete pratiti >>> OVDE!

Podsećamo i to da je AZ demolirao Astanu u gostima i da je crno-belima potreban barem bod na Old Trafordu kako bi imali sve u svojim rukama.

Kraj live bloga!

19.47 - Evo i startnih postava!

Man. Junajted: Romero, Van-Bisaka, Megvajer, Roho, Jang, Mektomini, Fred, Mata, Grinvud, Rašford, Marsijal.

Partizan: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Natho. Suma, Asano, Tošić, Sadik

19.15 - Kiša lije u Mančesteru i okolini

Kako lokalni mediji javljaju, kiša ''muči'' Mančester i okolinu. Vozovi ne idu, oluja je u nekim delovima čupala i drveće. Stradao je i crep.

Mančester Ivning Njuz donosi fotografije iz okoline Mančestera:

18.40 - Loše vesti za Partizan stižu iz Kazahstana!

AZ je demolirao Astanu i sada je pobegao četiri boda crno-belima. Šta je sada Partizanu potrebno za evropsko proleće pročitajte >>> OVDE.

18.24 - Sada je već 5:0 za AZ protiv Astane!

18.00 - AZ gazi Astanu!

Holanđani trenutno vode sa 3:0 golovima Midšoa i Idrisija i sada će pobeći na četiti boda Partizanu. Ukratko - crno-beli moraju da uzmu makar bod Junajtedu kako bi pred poslednja dva kola imali sve u svojim rukama.

17.46 - Tošić: Nisam znao šta je teretana dok nisam došao u Junajted!

Fk Partizan, Mancester Junajted Foto: Tanjug/AP/Marko Drobnjaković

Vezista Partizana Zoran Tošić, koji je svojevremeno igrao i za Junajted, dao je intervju engleskim medijima povodom meča:

- Kada sam stigao u Junajted, video sam da svi idu u teretanu posle treninga. većina igrača ih je imala i kod kuće. Mi smo u Srbiji tada radili sat i po trening i išli kući. Dok su Gigs i Ronaldo, na primer, po dva tri sata ostajali u teretani - rekao je Tošić.

17. 20 - Astana i AZ igraju svoj meč!

Dva rivala Junajteda i Partizana iz grupe svoj meč su počeli. Posle 30 minuta igre gosti vode golom Boadua u 29. minutu. Ovo nije dobra vest za Partizan, jer AZ već ima bod više od crno-belih.

16.59 - Junajted promenio hotel pred meč sa Partizanom

Za razliku od ranije baze u Salfordu, Đavoli su izabrali hotel na Oksford roudu (ako adresa nekome nešto znači). Razlog - saobraćajna gužva koja se očekuje.

Podsetimo, Junajted je prošle godine platio 15.000 evra kazne jer su zakasnili na utakmicu protiv Valensije.

16.25 - Kako se radi?

Marko Stojanović, Miša Filipović i Sale Tomić zaduženi su za dobru pripremu, Partizanu je omogućeno da se dobro zagreje za utakmicu u Engleskoj.

 

15.54 - Darovi dočekali crno-bele

Milorad Vučelić, Mančester junajted Foto: Privatna arhiva

15.10 - Junajted se pohvalio pozivima

Megvajer i Rašford su dobili poziv za utakmice protiv Crne Gore i tzv. Kosova, uoči okršaja sa Partizanom.

14:28 - Delegacije dva kluba na stadionu, u boksu za rezervne igrače domaćeg tima. Prvi zdesna potpredesdnik Mančestera Ed Vudvord, do njega predsednik Partizana Milorad Vučelić. U gornjem redu je bivši sportski direktor kluba Ivica Iliev.

delegacije partizana i junajteda Foto: Telegraf.rs

13:40 - Delegacije Mančestera i Partizana ponovo će se družiti pred meč na zajedničkom ručku, koji su upričili i pre beogradskog duela. Predsednik crno-belih Milorad Vučelić spremio je specijalan poklon za legendarnog Ser Aleksa Fergusona koji će, prema najavama, uveličati susret dve strane. 

13:09 - Partizan će i večeras, kao i na svakom gostovanju dosad, imati podršku vernih navijača. Grupe crno-belih pristalica polako pristižu u grad što se može vidti iz priložene fotografije izveštača Telegrafa sa lica mesta. U pitanju je grupa navijača iz Beograda.

navijači Partizana u mančesteru Grupa navijača Partizana koja je pristigla u Mančester Foto: Telegraf.rs
Prodavac suvenira u Mančesteru Foto: Telegraf.rs

13:01 - Sava Miloševića je u Mančesteru dočekalo i njemu dobro poznato lice, dragi prijatelj i bivši saigrač Karlos Kueljar. Španac je jednu sezonu bio saigrač trenera Partizana u Osasuni, ali su i za to kratko vreme sklopili lepo prijateljstvo.

- Ponovo sa legendarnim napadačem i sjajnim saigračem koji već pokazuje koliko je dobar i kao menadžer. Zadovoljstov je videti te opet, Savo! - napisao je Kueljar.

12:31 - Valja podsetiti na upornost engleskih novinara da pričaju o rasizmu, da tu temu "nabace" drugome. Zapravo da je izbace iz svog dvorišta. Radili su to u Londonu pred meč Zvezde i Totenhema, ponovo u Beogradu pred mečeve u Humskoj i Marakani, pa je neko morao da im kaže da je vreme da prestanu sa neosnovanim insinuacijama. 

12:25 - Telegraf je na licu mesta, izveštavaćemo vas o svim najbitnijim dešavanjima iz grada i sa stadiona, a "Old Traford" smo, naravno, već obišli "uzduž i popreko", ostali impresionirani onim što smo videli. Pročitajte više i o tome OVDE.

12:22 - Prema poslednjim informacijama iz Mančestera, Ole Gunar Solskjer neće ići sa najjačim sastavom na crno-bele. Lokalni mediji pišu da će dvojica važnih startera iz Beograda, Rašford i Lingard, utakmicu početi sa klupe.

O tome možete više pročitati OVDE.

sastav mancestera Foto: Telegraf.rs

12:00 - Poznat je i Partizanov raspored obaveza pred meč, dnevna rutina koju igrači Sava Miloševića praktikju pred gotovo svaku utakmicu.

OVDE možete pročitati kako se crno-beli relaksiraju pred polazak na "Old Traford".

Liga Evrope, 4. kolo

Astana - AZ Alkmar 16:50

Mančester junajted - Partizan 21:00

 

Partizan je poražen u Beogradu od Mančester Junajteda iako je bio bolji rival, i crno-beli najavljuju da će napasti Đavole i večeras (21.00) na Old Trafordu. Kec je 1,35, iks 4,70, a dvojka 10! Tip 3+ nosi kvotu 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • seljak covek

    7. novembar 2019 | 12:36

    Partizan pobedjuje sa 0-1

  • Partizan pa Bog

    7. novembar 2019 | 14:30

    Pokazimo Srbiji da mi nismo komsinica zvezdana koju su jenglezi polozili na ledja 9 puta i uradili joj Hara Kiri . Napadnite djavolcice igrajte muski fudbal a ne kao komsinica .

  • Grobarka

    7. novembar 2019 | 15:01

    Srcem veceras GROBARI, nemojte se brukati kao nejake balerine iz komsiluka...ajd, da im ne stavljamo SON na ranu...😁😁😁😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA