≫ 

Rukovodstvo Junajteda gospodski ugostilo crno-bele: Vudvordu poklon od Vazure, a tu je i Iliev

Englezi uzvratili gostoprimstvo delegaciji iz Humske

  • 15
delegacije partizana i junajteda Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Mančestera i Partizana od 21 sat igraju meč 4. kola Lige Evrope, biće to drugi duel dva tima u dve nedelje, i nova prilika za srdačan susret rukovodećih ljudi srpskog i engleskog kluba.

Partizan se pokazao kao pravi domaćin u Beogradu, ugostio je delegaciju "Đavola" uz večeru i prijatno druženje, a sada su Englezi bili na potezu.

Potpredsednik slavnog junajteda Ed Vudvord predvodio je saradnike sa kojima je primio delegaciju iz Beograda na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem, potpredsednikom Vladimirom Vuletićem, direktorom Milošem Vazurom i ostalima, među kojima je i bivši sportski direktor Ivica Iliev.

Čelnici klubova su ovekovečili i ovaj susret grupnom fotografijom na mestu gde će se večeras odmeriti Miloševićev i Solskjerov tim, sabrali su se pred objektivom na klupi za rezervne igrače Mančlestera.

Posle toga, usledio je lepši deo druženja - uz iće i piće.

Tom prilikom, direktor Vazura je Edu Vudvordu poklonio zastavicu sa meča odigranog davne 1966. godine između dva kluba, u okviru Kupa šampiona, završene pobedom crno-belih 2:0.

Neka tako bude i večeras...

Ed vudvord i miloš vazura Foto: Telegraf.rs
zastava sa utakmice partizana i mančestera Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA