≫ 

Miha dominira stajlingom: Iz bolnice u klub došao kao član Birmingemske bande!

Italijanska moda, ali na engleski način

  • 4
Sinisa Mihajlovic Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović iz dana u dan sve više oduševljava navijače Bolonje, koji su sada primetili da stiže da se posveti i modnim detaljima.

Naš trener izašao je iz bolnice nakon druge faze lečenja, ispred klinike u Bolonji sačekala ga je supruga Arijana Mihajlović, koja je objavila dirljive fotografije na svom profilu na Instagramu.

Kako to obično biva sa Mihom, već posle druženja sa porodicom vratio se klupskim obavezama, došao je u klub u atraktivnoj odevnoj kombinaciji, koja je mnoge podsetila na seriju "Peaky Blinders", kod nas prevedenu kao "Birmingemska banda".

- Pogodite ko se vratio - poručili su na zvaničnom nalogu kluba, a navijači su redom pravili paralelu sa čuvenom serijom, za koju je nedavno objavljena peta sezona.

Video: Cela Marakana se naježila zbog parole Delija za Mihu, a onda je zagrmela pesma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pomozimo mesancima

    21. novembar 2019 | 20:09

    Jesam grobar, jesam Te psovao milion puta zbog levice, jesam se pravio pametan da kritikujem tvoje trenerske sposobnosti...jesam mnogo toga..., ali skidam Vam kapu Gospodine, skidam Vam kapu Junace, za svaku prolivenu kap znoja na terenu, za svaki pas, za svaki volej..za Junacko srce, za Neizmernu hrabrost.. Izdrzi i pobedi Majstore, decenije lepih momenata su pred tobom!

  • Cava

    22. novembar 2019 | 13:32

    Sinisa kralju,respekt!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA