Degenek: Videli ste River i Flamengo, ako nas Bog pogleda, protiv Bajerna možemo do proleća!

Štoper Zvezde spreman za okršaj

  • 13
Robert Lewandowski, Levandovski, Miloš Degenek Foto: Marko Jovanović

Od Miloša Degeneka se dosta očekuje na meču između Crvene zvezde i Bajerna u utorak veče (21 čas, RTS 1, Arena Sport 1)! Naravno, što se tiče igre crveno-belih čija će odbrana biti na velikom iskušenju protiv zvezda nemačkog tima.

Navijači priželjkluju neku sličnu partiju onoj koja je viđena u Minhenu, barem što se tiče defanzive, iako su crveno-beli u poslednjih 10 minuta poklekli i primili dva gola.

- U prvoj utakmici smo dobro stajali i igrali defanzivu. Samo lapsus u našoj koncentraciji je bio kod drugog i trećeg gola. Dobro smo čuvali Levandovskog, Perišića, Komana, posle i Gnabrija. Svi u timu su dobro stajali i držali se - rekao je Degenek i dodao:

- Ne treba posebna priprema nego motivacija da shvatiš protiv koga igraš i ko je na terenu. Ne plašimo se i voleli bi da obradujemo sami sebe i naše navijače, da u sredu ujutru svi možemo da se probudimo nasmejani i srećni. Ako nas Bog pogleda, već sutra možemo da obezbedimo to proleće u Evropi.

Miloš Degenek, Robert Lewandowski, Levandovski Foto: Marko Jovanović

- Voleli bi da imamo pun stadion. Svi koji nas vole i gotive, neka dođu da nas podrže. Igramo protiv ekipe koja je uz Liverpul i Siti najbolja u Evropi. Biće drugačije nego u Nemačkoj, sada smo bolja ekipa i moramo da pokažemo da igramo kod kuće. Bićemo motivisaniji nego u prvom meču, to je sigurno.

Istakao je Degenek koliko bi eventualni gol u prvom poluvremenu značio Zvezdi.

- Kad vodiš na poluvremenu, to je na psihičkom nivou mnogo lakše. Onda znamo šta imamo u nastavku i znaš šta te očekuje. U suprotnom, kada primiš gol u prvom delu onda u drugom moraš da juriš i negde tamo si otvoren. Kada smo trebali da povedemo protiv Totenhema, mi smo primili gol. Posle smo u svlačionici žalili zbog toga - rekao je defanzivac i dodao:

To je tako u fudbalu, da smo mi dali prvi gol Totenhemu oni se verovatno ne bi lepo proveli, baš kao što je bilo i protiv Liverpula. Lakše je kada postigneš prvi gol, ali i kada nije tako uvek možeš da se vratiš. Nema smisla da razmišljamo da će biti 0:8, ako prvi primimo gol. Protiv Olimpijakosa smo prvi primili gol, pa smo u drugom poluvremenu postigli tri. Videli ste sada River protiv Flamenga, mislili su da su osvojili. Ništa nikad nije završeno.

Video: Refik Šabanadžović: Bajern je bio za infarkt, to se pamti jače od Barija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    25. novembar 2019 | 15:38

    Ovi Zvezdasi koji kažu da mogu iznenaditi Bajern su preveliki optimisti a za Olimpijakos nemojte se nadati x jer treba da im vratite za pobedu koju su vam namestili u Beogradu... Tri za tri to je stara Zbezdina škola 😉

  • Era

    25. novembar 2019 | 16:24

    Ha ha ha ha...Kakvi su ovo biseri. Ovome je svaka izjava za oskara.

  • Rade

    25. novembar 2019 | 14:41

    Ma šra reče?! Da lisica nije srala uhvatila bi zeca!!! Da Baba ima M. bila bi Deda!!! Miloše pametniji si kada ćutiš!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA