Ajaks bacio oko na Strahinju Pavlovića: Skauti dobili zadatak da prate bisera Partizana protiv AZ-a!

Mediji navode da “kopljanici” pomno prate situaciju u vezi sa igračem i čekaju momenat da reaguju

  • 14
Strahinja Pavlović Foto: Nikola Tomić

Mediji u Holandiji početkom sedmice najavljuju meč 5. kola Lige Evrope između AZ Alkmara i Partizana, ali se dobar deo njih u utorak bavi i centralnim defanzivcem kluba iz Humske – Strahinjom Pavlovićem (18). Tema je vezana za drugi klub u "zemlji lala", preciznije najveći – Ajaks, koji je, prema tvrdnjama tamošnje "sedme sile" zabacio udicu ka crno-belima i upustio se u trku za supertalentovanog fudbalera!

Holanđani konstatuju da Ajaks nije jedini koji bi Pavlovića video u svojim redovima, već da je red ozbiljnih evropskih klubova podugačak, te smatraju da samim tim ni visina obeštećenja koju Partizan potražuje za vunderkinda neće biti zanemarljiva.

Ajaks raplanira rekonstrukciju poslednje linije tima, koji je prošlog leta napustio Matijas De Liht, a velika je verovatnoća da će tokom zime transfer realizovati i Joel Veltman, za koga je zainteresovan Vest Hem, dok subina Dejlija Blinda još nije definisana. Preostala dva štopera Per Šurs i Edson Alvarez su zalog za budućnost, gde bi lako mogao da se nađe i Pavlović.

U jednom od tekstova se navodi da će defanzivac u četvrtak, na meču sa Alkmarom, biti na oku čelnika Ajaksa, uz konstataciju da se radi o mladom, ali već prilično iskusnom igraču, koji je standardan u dresu Partizana, ali i mladoj selekciji Srbije.

Podsetimo, Pavlović i Partizan su već "zagazili" u pregovore sa Monakom i Romom, o čemu ste već mogli da pročitate na Telegrafu. Može li Ajaks, koji tradicionalno sakuplja najtalentovanije igrače sveta i kasnije ih prodaje za basnoslovne sume, da se umeša u trku i profitira u celoj priči? Nije nemoguće...

Video: Savo Milošević o transferu Strahinje Pavlovića: Nije samo Monako u igri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pista

    26. novembar 2019 | 14:13

    Sutra ce objaviti da je i Bordo zabacio udicu a prekosutra da je u red stao i nemacki Wolsburg,zivi bili pa videli

  • Ha

    26. novembar 2019 | 13:08

    Smesni ste vise...

  • Slaviša

    26. novembar 2019 | 14:42

    Pa da! Monako ga platio 12 miliona pa ga prodaje Ajaksu za 30 miliona a Ajaks Barseloni za 100 miliona. Od svih tih transfera partizanu idu procenti i deda mraz, deda mraze ne skreći sa staze! E pa Vi iz Lacija otežite, odugovlačite, al biser kod Vas završiti neće!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA