• 7

Malo šale među crno-belima: Ostojić zbunio Natha, škripao na treningu

Defanzivac prkosio pravilima veštačke trave, a Izraelac sproveo istragu dok nije otkrio uzroke

  • 7

Nebo se otvorilo nad Hagom, igrači Partizana odrađuju poslednji trening pred sutrašnji duel sa AZ Alkmarom i dok Savo Milošević i njegov stručni štab koordiniraju radom – nešto skripi.

Ne u radu tima, nego zaista škripi, kao kada metalnu četku stružete o plastični otirač za cipele. Hm... Pa, donekle i ima istine...

Svi se okreću, najviše je začuđen Bibras Natho, jer se zvuk čuje u njegovoj neposrednoj blizini. Gleda oko sebe i Nemanja Miletić, čuje i on da skripi, ali ne zna konkretno o čemu se radi.

U jednom trenutku Izraelac shvata da zvuk dolazi od Bojana Ostojića, koji je primetio da saigraču nije jasno šta se dešava i isprva se "pravi Toša", jer inače poznat kao veliki šaljivdžija.

Ipak, odlučuje da podeli svoju tajnu sa radoznalim Nathom i pokazuje mu da je zapravo izašao na veštački teren u kopačkama sa metalnim kramponima?!

Izraelac prilazi i ne veruje i dalje, a potom kao sudija “proverava” opremu Ostojića, koji uz široki osmeh uredno podiže oba stopala i pokazuje da prkosi svim pravilima veštačke trave.

Zagleda i Miletić, trening se nastavlja, Ostoja i dalje "škripi", ali koga briga ako će sutra da padnu Holanđani, neka igra i bos...

Video: Ovo je sport, ne igramo na život ili smrt: Milošević pred ključni meč sezone smiruje tenziju!

(Od izveštača Telegrafa iz Holandije, Zoran Ivković)

Komentari

  • Gagi

    Idemo momci nema predaje ,obraduj te navijace veceras.Napred Partizane

  • Coma

    Idemooo braćo....samo hrabro!

  • dejan

    Ostoja kralj 💪

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima