≫ 

Samoubistvo Partizana sa igračem više: Stojković ostavio ceo gol prazan i poklonio prolaz Alkmaru!

Sa igračem manje je AZ prošao dalje

FK Partizan Foto: Twitter.com

Fudbaleri AZ Alkmara izjednačili su protiv Partizana za 2:2 golovima u završnici meča, i to sa igračem manje!

Drujf je raspršio nade Partizana da će imati evropsko proleće, i to na najsuroviji mogući način. Odlično prvo poluvreme su odigrali crno-beli, ali se u nastavku kiksevima dozvolilo domaćinima da se vrate u meč.

Video: AZ Alkmar smanjio na 2:1 protiv Partizana

Kopmajners je prvo poklonio 2. gol Partizanu, a onda se u 88. minutu iskupio asistencijom za Drujfa. Tada je Vladimir Stojković kumovao golu katastrofalnim postavljanjem, otvorio je lopti put ka mreži, i to tako što je bio daleko od sredine, na kraju se čak zakoprcao u mreži, jer nije imao nikakvu šansu da stigne loptu, prekasno je video šta je uradio.

Video: AZ Alkmar golom u 92. minutu raspršio nade Partizana

Tada je AZ imao već igrača manje, ali je dobio dodatna krila da postigne novi pogodak. U 92. minutu, Drujf je još jednom zatresao mrežu, odlučno i silovito, iako je lopta išla po sredini i možda je Stojković i mogao bolje da reaguje.

Ima Partizan za čime da žali, izgubio je nadu u evropsko proleće, a ostao je i bez lepog prihoda - pobeda donosi 570.000 evra, remi nešto skromnijih 190.000 evra.

Video: Takuma Asano matirao AZ Alkmar za vođstvo Partizana

Video: AZ Alkmar poklonio 2. gol Partizanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    28. novembar 2019 | 21:20

    Mi smo bar igrali fudbal za razliku od komšinice.....nismo prošli pa šta!? Život ide dalje, borili smo se koliko smo znali i mogli...mogli smo da rešimo trećim golom sva pitanja iz nekoliko kontri - ali nismo! Idemo dalje, nije sramota kad ne prodješ, sramota je kad bez borbe pustiš protivnika da te melje, a ti bez ikakvog odgovora...

  • Nenad

    28. novembar 2019 | 21:43

    Svi treba da ostanete u Hagu. Necu moci da razumem ljude koji budu isli na stadion da gledaju utakmice Partizana posle ovakve sramote. Bolje je zvezda prosla od Vas. Sram Vas bilo. Ugasite Srpski fudbal. Pozdrav iz Trstenika.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    28. novembar 2019 | 21:42

    Мустафа херој дана😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA