• 4

Moreno: Svi su znali šta mi Enrike sprema, samo ne ja! Bio sam slomljen 10 dana!

Nastavlja se medijski rat na relaciji dvojice nekadašnjih prijatelja

  • 4

Samo dan nakon što je Luis Enrike održao konferenciju i priznao da je Roberta Morena odstranio zbog nelojalnosti, oglasio se i pomenuti trener koji je donedavno vodio selekciju Španije.

Podsetimo, Moreno je godinama bio pomoćnik Enrikeu i uskočio je da vodi Furiju kada je ovaj odstupio zbog porodične tragedije.

Činilo se da će i dalje biti deo Enrikeovog stručnog štaba, ali je prethodnih nekoliko dana zaista bilo šokantno za Morena. Sada je odlučio da iznese svoju verziju priče:

- Da mu nisam bio lojala, Enrike sada ne bi bio selektor. Pre famoznog sastanka 12. septembra na kom smo  e dogovorili da će odstupiti zbog porodične tragedije, pa će se vratiti, ja i Enrike smo se sastali još jednom. Rekao mi je da je ponosan na mene što sam prihvatio da uskočim umesto njega i tako mu pomognem u teškim životnim trenucima - rekao je Moreno i dodao:

Luis Enrike

Luis Enrike na konferenciji za medije Foto: AP/Tanjug

- Bio sam šokiran kada me je izostavio iz reprezentacije. Pogotovo zato što su svi znali šta se događa osim mene. Deset dana sam bio slomljen razmišljajući šta sam mu loše učinio, a on ništa nije hteo da mi kaže.

- Ne znam stvarno šta sam uradio. Bio sam najsretniji kad se vratio, najviše od svih sam želeo ponovo da ga vidim na treningu reprezentacije i da budem deo njegovog stručnog štaba na EP. Verovatno nikad neću saznati zašto se ovo dogodilo.

Video: Tadić: Pepe mi se nije izvinio za gaženje

(Telegraf.rs)

Komentari

  • S S S

    Tako je mene kum izdao koga sam vencao. Sada se ne poznajemo u fazonu ko sam ja . Tako da razumem o cemu prica i kako se oseca.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima