≫ 

Asanu teško pala eliminacija iz Evrope, pomenuo je i kritičare: Pala je sumnja na mene...

Japanac posle dugo vremena bio strelac, ipak nije to bilo dovoljno za željeni rezultat

  • 4
takuma asano Foto: Tanjug/Ap

Načekao se Partizan na jednu efikasnu partiju Takume Asana. Japanac je posle dugog golgeterskog posta konačno pogodio, dao nadu crno-belima u Hagu, Suma bacio Grobare u trans, ali je sav njihov trud pao u vodu zbog očajne završnice meča sa Alkmarom.

Japanac na kraju nije ni mogao da se raduje dugo čekanom golu, Partizan je bolno eliminisan...

- Veoma je razočaravajuće što smo eliminisani iz Liga Evrope, jer sam baš bio motivisan za ovo takmičenje, ali sad moramo da se okrenemo domaćem prvenstvu i nastavimo da napredujemo - rekao je Asano.

Japanac je video dobro izdanje Partizana u četvrtak uveče.

- AZ je imao posed, ali smo mi i pored toga uspeli da igramo, da stvaramo šanse u prvom poluvremenu. Vodili smo 2:0, ali smo mogli i morali da damo još golova.

Sve je bilo bajkovito u prvom poluvremenu posle dva gola od kojih je baš Asanov bio rezultat genijalnosti Natha i hladnokrvne egzekucije.

- Uspeo sam da dam gol posle savršene asistencije, lopta mi je pala baš tamo gde sam želeo, iskontrolisao sam je dobro i bio dovoljno miran da vidim gde je golman i pošaljem je pored njega.

Mnogi su počeli da dovode u pitanje kvalitete Japanca nakon početnog bljeska u klubu, dugo se golgeterski "tražio" Asano, pa gol protiv AZ-a može biti najava boljih dana.

- Nisam davao mnogo golova, mnogi su možda počeli da sumnjaju u mene, ali nikada nisam gubio veru u sebe. Nastaviću da radim naporno da pomognem ekipi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    29. novembar 2019 | 10:01

    Ма добар си, за треће или четврто место...то само дижу буку😂😂😂

  • Ja bre

    29. novembar 2019 | 17:09

    Ti i Natho ste najjace pojacanje u ovoj nasoj propaloj ligi.Glavu gore momak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA