≫ 

Pokorili Humsku i "Karađorđe", sad bi i Marakanu: Voždovac želi samo pobedu protiv "ranjene" Zvezde

Zmajevi su dva meseca neporaženi u Superligi

  • 7
Fudbaleri Voždovca Foto: MN Press

Fudbaleri Voždovca imaju lepu priliku da "dosole" Zvezdi na otvorenu ranu posle teškog poraza od Bajerna. Za razliku od crveno-belih, "Zmajevi" u daleko boljem raspoloženju dočekuju meč na našem najvećem stadionu (subota, 18), šest su na tabeli, otud i optimistično poručuju da ih zanimaju samo tri boda.

Inače, ovo će biti drugi susret dva tima u samo dva meseca, jer su krajem septembra igrali zaostalu utakmicu trećeg kola Superlige u kojoj je Zvezda na "krovu" bila bolja rezultatom 3:1, a upravo je to bio i poslednji poraz Voždovca!

Zanimljivo, ekopa trenera Kokovića jedina je u ligi koja je na svakom meču postigla barem jedan gol.

Jedan od nosilaca igre Zmajeva u ovoj sezoni, Jovan Nišić, napomenuo je da, uz sav respekt prema šampionu, saigrači i on ne idu na stadion Crvene zvezde sa belom zastavom.

- Iako sutra gostujemo prvaku države i predstavniku Srbije u Ligi šampiona, ne idemo sa belom zastavom na stadion Rajko Mitić, već idemo da pobedimo. To je primarni cilj. Ove sezone odlično igramo na gostovanjima, odneli smo sva tri boda i sa stadiona Vojvodine i Partizana, a sutrašnja pobeda samo bi bila šlag na tortu u ovoj sjajnoj polusezoni.

Trener Rade Koković istakao je da je svestan da njegova ekipa dolazi na Topčidersko brdo nakon nepovoljnog rezultata po crveno-bele u Ligi Šampiona, ali je napomenuo da to ne zavarava Zmajeve, jer znaju da će Zvezda baš protiv Voždovca hteti da se iskupi pred svojim navijačima.

- Gostujemo Crvenoj zvezdi u specifičnoj situaciji za njih. Doživeli su težak poraz od Bajerna, i koliko to može biti dobro za nas, može biti i loše. Dobro je zato što su sada poljuljani, ali loše jer mogu biti još više motivisani da pred svojim navijačima poprave utisak i da se vrate u pobednički ritam pred odlučujuće mečeve u šampionatu i Ligi Šampiona. Nas ne sme da zavara njihovo loše izdanje protiv Bajerna, poseduju izuzetan kvalitet i mi moramo biti jako oprezni i koncentrisani ako želimo da ostvarimo dobar rezultat. Dobro igramo na gostovanju ove sezone, i nadam se da ćemo i sutra podići kvalitet igre. Tri boda protiv Crvene zvezde su pojednaka kao tri boda protiv Proletera i nekog drugog protivnika i mi idemo sutra da se nadigravamo, pobedimo i nastavimo svoju seriju sjajnih igara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BILI⚫⚪🚫

    29. novembar 2019 | 19:12

    Ne mozete ihh dobit...svirace im penale sta god i pobediti necete.

  • Zex

    29. novembar 2019 | 18:41

    Pa zar su jednom pobedili Zvezdu, naravno da ce biti tezak duel, ako sudije ne sviraju penale za Zvezdanu onda Vozdovac ima realne sanse

  • Jovan

    29. novembar 2019 | 18:29

    Mislite na stadion Šestic?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA