≫ 

Preminuo mladi fudbaler OFK Beograda

Sahrana Mlađana Jovičinca obaviće se u subotu od 14 sati

  • 4
Mlađan Jovičinac OFK Beograd Foto: OFK Beograd

Posle borbe sa opakom bolešću, preminuo je polaznik omladinske škole OFK Beograda Mlađan Jovičinac. 

Kako prenosi sajt kluba, Mlađan je rođen u Kragujevcu 2002. godine i u fudbalsku akademiju OFK Beograda je došao 2016. godine gde mu je fudbalski učitelj bio Dragan Vuković, a igrao je na poziciji ofanzivnog bočnog igrača.

Posle dve godine provedene trenirajući na Omladinskom stadionu, na letnjim pripremama 2018. godine, Mlađan se požalio na zdravstvene tegobe i od tada više nije trenirao sa svojim drugarima.

- Rečima ne mogu da opišem tugu i bol zbog preranog odlaska našeg Mlađe. Zauvek ću ga pamtiti kao vedrog, kulturnog, hitrog, jakog i hrabrog momka. Putuj sa anđelima dragi naš Mlađo – rekao je trener Vuković.

Sahrana Mlađana Jovičinca obaviće se u Kragujevcu u subotu u 14 časova na groblju Bozman. Mlađana će ispratiti sekretar Omladinske škole, Vladimir Rašić, te trener Vuković sa svojim učenicima, Mlađanovim saigračima iz generacije 2002, a prisustvovaće i roditelji mladih fudbalera.

- OFK Beograd upućuje reči saučešća familiji i Mlađinim prijateljima. Mlađane, drago nam je što si bio deo naše plavo bele porodice. Neka ti je laka zemlja i hvala - piše u saopštenju OFK Beograda!

Video: Muk u Humskoj posle smrti malog Isaije Pantića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA