≫ 

Haos posle meča, Kosanović besan: Treba da trpim 300 konja da mi j..u majku, u divljinu sam došao!

Burno je bilo posle meča u Ivanjici...

  • 62
Milorad Kosanović Printskrin: Youtube/ ZooM Vesti Uzice

Veliku pažnju javnosti izazvao je meč između Javora i Radničkog iz Niša, u kom je gost u subotu slavio sa ubedljvih 7:0!

Međutim, ništa manje pažnje nije privukla ni konferencija za medije održana odmah posle meča. Podsetimo, Milorad Kosanović je ''pecnuo'' Igora Bodžulića izjavom da je Javor mogao da primi 12 golova.

Zvanični kanal Superlige nije preneo kompletnu konferenciju za medije, odnosno teške reči Bondžulića upućene Kosanoviću, kao i odgovor iskusnog stručnjaka koji je ušao u klinč sa jednim novinarom. Ipak, kamera ''ZooM Vesti Užice'' je ostala uključena do kraja.

Najpre je reč imao Bondžulić.

- Ne mogu da prećutim jednu činjenicu. Znamo da komentarišemo sredom, neću reći gospodin Kosanović nego kolega. Premda sam daleko od kolege s njim. Pominjemo sredom kakvi su problemi srpskog fudbala, u vidu Brodarca i ostalih stvari, a ovo danas ne komentarišemo, prihvatamo i to je normalno. Subota nam ne odgovara, sreda nam ne odgovara.

Igor Bondžulić Igor Bondžulić, trener Javora Printskrin: Youtube/ Superliga.rs

- Ne znam da li ću doživeti godine koje on ima, ali znam šta ću jesti sredom i subotom. Šta ću da pričam sredom, a šta subotom. Ovo je velika sramota, verovatno ću biti sankcionisan, ali nema veze. Da li je problem srpskog fudbala Brodarac, ili kako se odigravaju sve naše utakmice.

- Pitao bih ga kako je pre tri godine ostao u ligi sa jednim klubom? Da li mu je tada smetao Brodarac? Da li mu je tada odgovarao poredak u srpskom fudbalu, što se tiče vladajuće strukture.

Bondžulić je zatim napustio salu za medije, ne sačekavši odgovor Kosanovića koji je odmah usledio.

- Nisi samo nervozan, nego si i bezobrazan! Užasno! I sram te bilo - rekao je Kosanović koji je na pitanje jednog novinara ''zašto'' dodao:

- Zato što mene optužuje da sam kriv za srpski fudbal. Vi ne znate šta je rekao, on misli na moj komentar od srede za Zvezdu i sad mene optužuje da sam obo namestio.

Milorad Kosanović Milorad Kosnaović napušta konferenciju Printskrin: Youtube/ ZooM Vesti Uzice

Drama je usledila kada je novinar nastavio dijalog sa Kosanovićem, odnosno kada je rekao da je sudija namešten.

- Molim!? Onda ste ga vi namestili. Hoćete da kažete da sam ja namestio sudiju - kiptio je Kosanović, ustao od stola, pa nastavio:

- Sram vas bilo! I ovde trista ljudi j..e majku svih 90 minuta. S kojim pravom vi to radite? Treba da trpim 300 konja na leđima da mi j..u mater i oca. Sram vas bilo! Gde sam došao, bre, u divljinu. Ne znate nijednu lepu reč da kažete.

Trenutak kada se Bondžulić obraća medijima možete pogledati od 7.53, a posle toga sledi i žestog odgovor Kosanovića:

Video: Navijači prozivali sudije, Kosanović se raspravljao sa arbitrom ispred tunela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    2. decembar 2019 | 10:10

    META-FORA brate Kosane ili ti ''samo sala'' nemoj da si naivan.

  • Rastko

    2. decembar 2019 | 10:16

    Mladi danas grizu jer smo ih tako vaspitali mi stariji NIKO drugi.

  • Rastko

    2. decembar 2019 | 10:15

    Kada bi na SAMO godinu dana elita i gospoda koja se uhlebila na drzavnoj kasici prasici zamenila mesta sa obicnim gradjanima u ovoj drzavi a verujem i u svim ostalim momentalno bi nastalo bratoubilacko i najkrvavije moguce ratno stanje u istoriji covecanstva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA