≫ 

Super(SON)ični gol Korejca o kojem bruji svet: Ovako nešto nije viđeno ni od Ronalda i Mesija

Nestvarno igra ove sezone napadač Totenhema

  • 5
son hong min

Printskrin: Twitter/futvar_

Totenhem je dao "pun gas" protiv Barnlija, za užitak navijača, i samozadovoljstvo Žozea Murinja koji u svojim rukama ima atomsko naoružanje u liku Son-Hong mina, momka o čijoj subotnjoj bravuri bruji svet. 

Son je bio strelac trećeg gola koji je stigao nakon turbo ubrzanja Korejca tačno od svog kaznenog prostora, pa sve do šesnaesterca rivala, odakle je usledila lagana egzekucija za delirijum navijača.

Ne viđa se svaki dan ovakva majstorija, i takva kontrola lopte tokom sprinta kroz nekoliko protivničkih igrača. svako ko se iole razume u fudbal, zna da zaista morate biti ekstremno vešti da uradite ovako nešto, pa ne čudi što se o još jednoj Sonovoj minijaturi, svakako najboljoj ove sezone, dan posle više priča nego o Liverpulovom begu u trci za titulu i mančesterskom derbiju.

Nešto slično su kroz istoriju radili Ronaldo Nazario da Lima, Žorž Vea, Leo Mesi...

- I pre nego što je dao ovaj gol, moj sin je Sona prozvao Sonaldo Nazario! U subotu je bio baš Sonaldo Nazario. Prvo što mi pada na pamet je gol koji sam imao čast da vidim uživo, jer sam sedeo uz bok Bobiju Robsonu i gledao kao na meču Kompostela – Barselona 1996. Ronaldo dobija loptu na svojoj polovini, upušta se u trk i daje gol koji me podseća na ovo što je uradio Korejac. Čudesno! - bio je oduševljen Murinjo Sonovim senzacionalnim trkom.

 

Murinjo je posle utakmice čak uzeo loptu Korejcu, koju je ovaj dobio kao nagradu za igrača utakmice, jer je želeo da je uruči Troju Perotu za premijerligaški debi.

 

Čestitanje Sonu posle meča je potrajalo...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA