• 36

Suma očarao Arape: Partizanu stigla ponuda od 3.000.000 evra za Gvinejca!

Isti klub koji je početkom sedmice ponudio 1.500.000 evra posle potpisivanja novog ugovora i sjajne role protiv Astane duplirao obeštećenje

  • 36
Sejduba Suma, FK Partizan

Sejduba Suma; Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Početkom sedmice Partizan je započeo pregovore sa Sejdubom Sumom u vezi sa produžetkom ugovora, ali nije bio jedini koji je stavio ponudu pred Gvinejca, štaviše takmaca je imao u jednom turskom i jednom od bogatijih klubova iz Ujedninjenih Arapskih Emirata, koji je nudio obeštećenje od 1.500.000 evra.

Ipak, fudbaler je dao reč treneru Savu Miloševiću, u četvrtak se dogovorio i sa čelnicima i produžio saradnju, ali Arape to očito nije pokolebalo. Jutros je u Humsku stigla nova ponuda, ali je, kao i prethodne – odbijena!

Shvativši da su izgubili benefite kada je Suma stavio paraf na novi trogodišnji ugovor i da više ne važi cifra koja je bila na snazi početkom radne nedelje, a u međuvremenu je Gvinejac odigrao još jedan sjajan evropski meč, klub iz Emirata je danas duplirao obeštećenje.

Na adresu crno-belih je od istog kluba stigla početna ponuda od 3.000.000 evra, koji bi odmah bili isplaćeni klubu iz Humske, a na obeštećenje su ponuđeni i bonusi koji bi bili ostvareni na konto učinka fudbalera u novoj sredini.

Baš kao i početkom sedmice, kada su bili u mnogo nepovoljnijoj pregovaračkoj poziciji, iz Partizana su na Daleki istok poslali isti odgovor – Suma nije na prodaju! To je želja trenera Sava Miloševića, koju klub ne želi da rameti, već naprotiv, ideja je, pisali smo već, da se oko Gvinejca i Natha u budućnosti gradi tim crno-belih.

U toku dana operativci kluba iz Humske i zastupnici fudbalera će kod notara “overiti” novu trogodišnju saradnju, a licitacija za prodaju Gvinejca je okončana onog trenutka kada je ostavio potpis na hartiji.

Podsetimo, Savo Milošević je posle meča sa Astanom rekao da Suma vredi minimum 10 miliona evra.

Video: Suma posle gola otišao da zagrli Savu Miloševića

(Z. I.)

Komentari

  • Gargo

    Otkud ovo, Vosa reče 10.000.000.

  • djuraq7

    dovedimo fejsala mulića

  • nscz

    Sad pumpaju cenu ovom camcu hahahah. Ma kome taj treba

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima